6 Ağustos 2014 Çarşamba

TORONTO DAN...

Son zamanlarda biraz uzak kaldım blogum dan bloglardan, kusura bakmayın.
Yaz zamanı oldukça yoğun olunca ve fırsat olan her boşluktada gezmeye     kalkınca tarif falan paylaşamaz oldum. Blogumda sadece kolay tariflere yer         verdiğimden, son günlerde ya herzamanki yaz yemeği ızgara salata olduğunda   yada çok farklı tarifler yapmadığımdan paylaşım yapmıyorum. Bir hafta Niagara daki bağları gezip, diğer hafta Toronto deyip, bu haftada Canada Wonderland a gittik..bazı dostlar nerlerdesin sen diye sorduklarından en azından ses vereyim deyip sizlerle birkaç Toronto resmi paylaşayım istedim. Şayet bir gün gelirseniz ve resimleri beyenirseniz söz sizleride gezdireceğim  :)

Doga ask i..Toronto dan
eski arabayi atmamis toprak doldurmus
cimen ve cicek ekip uzerinide art yapmislar..cok hosuma gitti


Gol kenari -Toronto Harbourfront

Meshur CN Tower imiz.
.birkac sene once dunyanin en yuksek kulesi idi
artik degil

Sokaklardan biri

Kensington Market te duvarlar hep resimlenmis :)

Protesto yapan Filistinli ler

Sehir meydaninda olan bedava konserlerden biri




Bircok milletin kendine ozel sokaklari var


Toronto dan Simdilik bu kadar
Tabiki sokak yemeği olmazsa olmaz, son derece lezzetli..


Ve sadece şarap tad makla olmaz şehrin en güzel yerinde oldukça orijinal bina da bira yapım yeri var..hoş bir ortam da keyifle bira yudumlanıyor..dedim ya gelirseniz sizide götürürüm..sevgiler :)









26 yorum:

mutfagabuyrun dedi ki...

çok güzel resimler canım.özellikle arabaya bayıldım.

bücürükveben dedi ki...

Çimen araba hakikaten şekerdi, duvar resimleri de, sokak yemeğini insanın bazen nasıl canı çekiyor değil mi?:))et yesem ben de lahmacun kokusuna dayanamıyorum:))ama ben ençok kendi evinin bahçesinin fotolarını seyretmeyi seviyorum:)) sevgilerimi bıraktım canım...

Unknown dedi ki...

Keşke gelip oraları görebilme dahada önemlisi sizi tanıma şansım olsaydı.Sevgilerimle..

Unknown dedi ki...

Fotoğrafların herbiri birbirinden güzel görünüyor :)



theericacea.blogspot.com

Unknown dedi ki...

teşekkürler
gelmiş kadar oldum
sevgiler

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Mutfafa buyrun arabaya bende bayildim cok hostu :)

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Mujdecim cimen araba insanin doga sevgisini heryerde yasattigini gosteriyor. Sokak yemekleri bazen nefis oluyor.acaba sen sadece sogan ve domatesli yapsan lahmacunu? Birgun gelebilsen gezme amacli verandada oturup cay icssek birde kek yaninda :) bahceden birkac resim cekip paylasayim senin icin yine:)) sevgiler canim..

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Mehtapcim insallah birgun bu istegin gercek olur. Bende cok isterim tanismak..dunya kucuk hic belli olmaz :)) sevgiler

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Erica nin blogu cok tesekkur ederim :))

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Havva ben tesekkur ederim ziyaretin icin :) sevgiler

Emel Sevren Pınar dedi ki...

of harika fotolar, içim açıldı...

lezzettabağı dedi ki...

Güzel arkadaşım sen bizim içinde gez ye iç..ayrıca bakarsın gün gelir çıkra geliriz belli mi olur. senin davet etmiş olman çok büyük incelik teşekkürler kendi ülkemin güzelliklerini bir koruyabilsek çok iyi olacak. bakın bir çok ülkede heryer yemyeşil ve tertemiz olmayanı var ediyorlar ama bizdede olanı yok etmeye bayılıyoruz.. kocaman sevgiler.

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Emelcim senin foto lar daha cok ic aciyor ama :))

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Sevgili Sukran keske gelsen gelseniz ne kadar mutlu olurum. Burasi cok guzel sakin yesil insanlarin-cogu-saygili yesile onem veren -en azindan -simdilik- kendi ulkemin gelecegi icin acikcasi endiseliyim. Umarim hersey guzel olur..doga yerinde durur yesil yok edilmez..guzel hafta sonu olsun sevgiler Kanada dan :))

Unknown dedi ki...

Canım benim fazla uzaklaşmadan ne güzel bir tatil olmuş:) Emelciğim, şu turkuaz renkli ahşap pencereli eve bayıldım. Camında oturup, buralara el sallayasım geldi:)))Pazar günü ucube bir sonuçla karşılaşırsak eğer, belli mi olur belki düşeriz yollara.:) Sokak lezzetleri muhteşem. Burada da var, böyle meşhur bir kaç adres. Millet kuyruk oluyormuş:)) Afiyet şeker olsun. Bir bira da benim için yudumlasaydın:)) Ancak kendime geliyorum.:) Sevgiler cancağızım hem de kucak dolusu.

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Canim Nilguncum pazari bekliyoruz ..memleketim icin iyi seyler dusunmek istiyorum. Herzaman kapi acik o turkuaz evin camindan disari bakabilirmiyiz bilmem ama sakin sessiz bizim bahcede ister bira ister sarap istersen cay iceriz yeterki gel..gelisler iyilikle olsun ama hatta istersen raki bile iceriz serefine:)) ne kadar yorgun oldugunu tahmin edebiliyorum.
Bolca dinlenmeye bak firsat oldukca..bahcedeki circir bocek sesleri arasindan selam olsun can dost a dedim :))

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Toronto güzel sehir kalabalik ,insallah birgün gelir sizede misafir oluruz!:))

deeptone dedi ki...

ay sen gez böle fotoğraf koy yeter kiii :)

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Bir terazi kizi herzaman bekleriz :)

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

deeptone ara sira bazi bazi geziyomki :))

mutfagabuyrun dedi ki...

uyarın için tesekkür ederim cANIM.Bbasmıyor arearada.düzellttim.

ilhan dedi ki...

Yazın böyle oluyor bloğa sıra gelmiyor.Bütün bloglar aynı durumda galiba. En iyisi senin gibi gezmek. Toronto bana biraz yorucu bir şehir gibi geldi. Duvarlar, sokaklar, caddeler insanın üstüne geliyor gibi. Ama evlere bittim. Bir de protesto edenler Filistin'liye benzemiyor hiç. :)) Sandviç ve tabaktakileri çözmeye çalıştım bir tek patatesi anlayabildim. Çok renkli bir paylaşım olmuş teşekkürler.

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Mutfagabuyrun birsey degil :))

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Ilhan kis gelince bloglara sariliriz yine:) Toronto guzel bir sehir bazi yerler dar bazi yerlergenis caddeli. Heryerde boyali degil:)) Buyuk sehir yani canli hareketli ama bir Istanbul asla degil tabiki :) sandvic icindeki -hotdog-"sosis"uzerinde tursu kesik sogan vs.var...en meshur sokak yiyecegi burada..bende kokerec mi yapip satsamki diyorum farklilik olur :) Filistinliler nasil oluyorlarki?? Belki Kanada lilasmislardanlardi :) sevgiler

VuslaT dedi ki...

Sevgili Emel bir zamanlar benim Damat da Torontodaymış. Uzun yıllar babasının görevi gereği kalmışlar Kanada da. Ve Dripta çok seviyor Kanadayı. Bakarsın bir gün götür beni de. Onlar az gezdirirlerse sana kaçarım.Fotolar harikaydı..Araba muhteşem. Çimin kaçıncı mevsim modeli:)))
Çok öptüm..

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Vuslatcim keske bir gun gelsen gezeriz tozariz ne guzel olur :) Benim yasadigim sehir oldukca kucuk o nedenle arada buyuk sehire kacmam gerekiyor ki buyuk sehir dedigim 2milyonluk bir sehir..ozellikle yazin cok hareketli oluyor. Cim ekilen araba superdi..ne insanlar var..kiss kiss :)