11 Nisan 2014 Cuma

ROKALI PATATES SALATASI..

Nihayet bahar ayını ucundan da olsa yakaladık. Tabiki hala ağaçlarda  yaprak yok, çimenler yeşermedi ama 14’ lik bir hava muhteşem ötesi sayılır, gerçi haftaya yine kar varmış az birşey ve hava nerdeyse 0’ olacakmış:( Moral bozmak yok, eminimki sadece bir gün sonrasında güneşli hafiften ılıman hava tekrardan bizlerle olacak..Seviyorum baharı...

Bahcem..yaza az kaldi:))
Bahçemi özledim, domatesleri biberleri ağaçtaki erikleri..bahçeden koşarak geçen tavşan ve sincapları. 
Afiyet olsun Sincap kardes:)
Dün bir sincap bahçe tahtasında oturmuş bulduğu yemeği yiyordu..sevimlilerde yaramazlar:) Tavşanlar ahh en yaramazı onlar , bahar çiçeklerinin tamamını bir gecede kemirip, çiçeklerimizi traş edilmiş hale getiren yaramaz tavşanlar..komşu evlerin çatılarına yuva kuran Rakunlar...ormana yakın yaşamanın avantajları-dezavantajları bunlarda:) Bahçede yapılan ızgarayı da özledik, bu hafta sonu açılış yapabiliriz güneş bizimle olacakmış nasılsa..yeyy:)) Ne yapsam ne pişirsem?? yemeden olmuyor, yesek olmuyor..geçenlerde kolaycacık rokalı patates tarifi uyguladım..lezzetli oldu birde pratikmi pratik..bu akşamda yapacağım..denemek isterseniz diye tarifi sizlerlede paylaşayım.

Rokali patates..biber suslemesi ile
Malzemeler:
3 ad. orta boy patates
1 yemek kaşığı z.yağı
1 büyük soğan/küçük doğranmış
3 parça sarımsak/ezilmiş
1 demet roka
1/2 su bardağı beyaz peynir
tuz ve karabiber
Yapılışı:
Patatesleri soyup iri parçalar halinde kesip haşlayalım.(pişsin ama çok yumuşamasın) Ayrı bir tavada z.yağını ısıtıp, doğranmış soğan ve sarımsakları ilave edip, 5-6 dk. soğanlar yumuşayana kadar kavurup ocaktan alın. Yıkanmış rokayı da yumuşamış sarımsaklı-soğana ilave edip karıştırın. Haşlanmış patatesleri  büyükçe kabın içine alıp, soğan ve sarımsaklı rokayı, peyniri ve tuz karabiberi ilave edip-püre yapar gibi ezin az birşey, ve tüm mlz. iyice karışsın. (pataresler çok çok ezilmesin-iri kalabilir) Servis tabağına alıp, istediğiniz yemek yanında-yada sadece kendisi olarak yiyebilirsiniz. Afiyet Olsun! 

Gecen sene bahcemdeki agactan
iki ay sonra yine acacak:)
Şimdi Deren in yanına gidiyorum “alt kata“, bana U2 nun bir şarkısının davul çalma kısmını öğretecek..Geçenlerde Mandela filmini seyrederken filmin sonunda çalan şarkının davul ritmine hayran kaldım ve öğrenmek istedim..Şayet kulağınıza uzaktan bir davul-bateri gümbürtüsü gelirse bilinki benim:))) Keyifli hafta sonu diliyorum.

56 yorum:

bücürükveben dedi ki...

patates salatasına bayılırım rokalı hiç yapmadım ama tarifini mutlaka deneyeceğim manzara da şahane gözüküyor ay şu anda canım çekti haa:))))havalar güzelmiş sevindim senin adına, sincap da çok şirin:) yakında ağaçlar yeşerir burada yeşerdi ama bugün hava soğuk burada da...davula kolay gelsin:)
sevgilerimle emelciğim unutmadan afiyet olsun:) ben de yarın patates roka alıp yapayım bari..evde şu anda patates yok...:(

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Mujdecim mutlaka dene tam senlik. Oldukca lezzetlide oluyor eh roka sogan peynir dahada saglikli olmasini sagliyor daha ne olsun ?:))bu mevsim bir garip bir usutuyor bir sicaklatiyor..gerci biz hep usumelerdeydik te simdi azcik isindik gibi:)) o Sincap her gun gelir arada badem atarim toplayip gidiyor..cokta alistirmamak lazim. Sanada simdiden afiyet olsun. Keyifli hafta sonu olsun :))

Nurşen Aksoy dedi ki...

Ne kadar lezzetli bir patates salatası olmuş,ellerinize sağlık..Sincap çok şeker yaaaaa.Bizim buralar ısındaı,beklerizzz.

Unknown dedi ki...

Vayy Çılgın Bedişim benim:))) Davul falan harikasın valla:)) Deren'e söyle oralara yolum düşerse, bir çılgınlıkda bana öğretsin ya:)) Arkadaşım patates diye bana ne versen yerim üstelik içine soğanı, sarımsağı karışmışken:)) Ellerine sağlık ve Afiyetler olsun. Gelelim şu Kanada'nın baharına:)) Ne demeliyim bilemedim doğa ile kucaklaşırcasına yaşamak insanoğluna verilmiş en büyük mükafat olsa gerek. Tavşanlar, rakunlar, sincaplarda çevre süsü gibi her yerde. Yazısını bile okurken içim ısındı. Sadece bir şey merak ettim. Kış aylarının o (-) derecelerine karşı nasıl hayatta kalabiliyorlar. Hepsi kış uykusuna yatan hayvanlar değil çünkü. Çoğu bitti azı kaldı cancağızım, bahar kapınıza dayanmış belli. Sanal da olsa seninle bahçe sohbetleri yapmak güzel olacak:Ç)) Sevgiler kocaman.

Unknown dedi ki...

o salatanın içindeki herşeye bayılırım ben,
ayyy size de U2 mu davul mu?
hastayım size dostttt
mutluhaftasonu

Elifin Terazisi dedi ki...

Patates olsun hele salatası bayılırım, afiyet olsun.
Ne güzel bir yerde oturuyorsun, karlı kış görüntülerinden sonra , bahar fotoğraflarını bekliyorum.
Aaa davul sesi uzaklardan hoş geliyor :)
Buralardan sevgiler selamlar :)

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Nursen tesekkur ederim. O sincap bahcenin gunde uc dort kez gelir:)) bizde yavastan isiniyoruz amaa:))

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Nilguncum guldurdun beni ya:)) arada cilgin Bedisligim tutar:) yeterki sen iste Deren in en sevdigi sey hem sana hem bana ogretir merak etme yeterki gel:) Dogamiz bir degisik. Sincaplar ekilen soganli ciceklerin soganini calar fasulyeleri yer. Bir keresinde siyah lale cikti bahcede inan kimbilir nerden alip getirdiler:) rakun lar sevimli sma ev icin tehlikeli resmen kisin kendilerine yuvayi bazi evlerin catisina yapiyor parcaliyorlar tavani:( karsi komsu yillardir kafes koydurur yakalayip ormana atilir. Gurmesin diye net taktirir bu sene yine girmis ailecek:))sanirim cok hayvan ormandaki agaclarin icinde yasiyor bazende bahcedeki tahta varendalarin altinda..bir sekilde korunuyorlar..az kaldi az bahce senlenecek yakinda..bikacaksin sonra:)) keyifli hafta sonu olsun canimcim:)

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Havva sizde cok tatlisiniz ama:)) ben hard rock ciyimdir biraz, U2 hafif kalsada cok severim..davul da kafa sisirmek benim isim:) keyiflii guzel hafta sonu sizlerede..

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Elifcim lezzetli guzel bir salata bu kolayda tam benlik:) bahar hele gelsin paylasacagim resimleri..sen yinede beni dinle kulaklarini tika:)) kucak dolusu sevgiler:)

Birkaselezzet blogspot.com dedi ki...

Sen bu halinle güzelsin mmmm nefis:)

*mehtap dedi ki...

Rokayı çok sık kullanıyorum ,bir daha kine bende patatesli yapayım, değişik olsun ellerine sağlık.Sincap çok şirin görünüyor ,bizim gibi yerlerde yaşayanlar için ancak fotoğraflarda görülüyorlar.Ayvalıkta annemlerin yazlıklarında gelincik sık görünüyor ve evlere dadanmaya çalışıyorlar:) herkes bacalarını tellerle kapatıp korumaya alıyor..
Davul sesi sizden geliyor demek, ne güzel insanın oğlundan müzik öğrenmesi, sevgiler...

mutfagabuyrun dedi ki...

patetesi her türlü severim canım.ellerine sağlık.sevgiler.

Başak dedi ki...

Tavşanı sincabı yakından görmek güzeldir demi, ah birde kemirgenlikleri olmasa.

Tarifi kaçırmışım, rokayı bol limonlu boş boş yedim :) Bir daha sefere böyle yapıyım bakim canım..

AslıASLI dedi ki...

Havaların ısınmasına sevindim Dostbahçem sen sıcakları özlüyorsun, seviyorsun biliyorum. Son günlerde İstanbul Kış havasında ama Allaha şükür yağmur da yağıyor ve çok seviniyorum. Bu Kış doğru dürüst yağmamaıştı.
Rakunlar, Sincaplar, Tavşanlar :) çok şeker ya ama verdikleri zarar kötü tabi.
Rokalı Patates görüntü güzel, tarifte kolay yapmam lazım ellerine sağlık.
Deren'den Davul dersi? Süper :) valla dinlemek isterdim.
Öpüyorum çok...

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Bir Kase Lezzet tesekkur ediyorum :))

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Mehtapcim, lezzetli bir salata oldu, tavsiye ederim.Ahh o Sincaplar tavsanlar rakun lar..Gelincik te rakun gibi sanirim(yada ikisi aynimi bilmiyorum)eve zarar verince iyi degil tabiki ama gorunumleri sevimli:)) bahceye yeni bir ciceki soganli birsey ekemiyoruz cunku mutlaka toplayip goturuyorlar yaramazlar:)) Muzik severim cok ama ne ses vardir nede kabiliyet:)) sagol canim sevgiler:)

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Basakcim, cok sevimliler ama yarmazliklarida cok:)) Rokali patatesi tavsiye ederim..guzel bir pazar gunu diliyorum sevgiler:)

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Aslim, bugun baktik marketlere cesit cesit cicekler gelmis, hercailer, Lily ler, agaclar..yavastan bahar havasi solumaya basladik:) Bu sene uzun ve soguk bir kis gecirdik biryerde biktik,inanmazsin ama sali gunu yine kar yagacakmis ve soguk olacak sada sonrasi yine iyilesecek..Oraya yagmur gerekli cok cok yagsin ama tabiki zaraar vermeden yagsin.Yoksa yaz zamani zor olur susuzluk. Salatayi dene derim, ama sincap gorunce kac yoksa herseyleri yer bitirirler tavsanlarda oyle:)) Birde davul sesi duyunca kulaklarini tika cunku pek beni dinlemek istemezsin bence:))) guzel bir pazar gunu diliyorum canim kucakladim:)

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Mutfaga buyrun tesekkurler canim:)sevgiler..

Hanife Mert dedi ki...

Canım benim patates salatasını ben de çok severim. Ama şeker, tansiyon, kollestrol biraz fazla çıktığı için yiyemiyorum. En azından az yemeye gayret ediyorum. Bizim buralarda bahar geldi. Sen kar diyorsun, canım sen böyle yazınca ne kadar şanslı olduğumuzu düşündüm. Öpüyorum seni, eline sağlık. Sağlıklı gönlünce bir pazar geçirmeni diliyorum.
Sevgiyle kal canım.

Mehmet Osman Çağlar dedi ki...

Mersin'de de havuzlarımız ve bahçelerimiz rengarenk çiçeklerle doldu, yaza hazırız... yakında deniz sezonunu açarız.

Rokalı patates tarifini yine izninizle alıyoruz, ellerinize sağlık. Eşimle çok selam, sevgiler...

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Hanifecigim patatesi hic yemesekte olacak makarna pilav ekmek kek borek gibi ama dayanamiyoruz bazen. Saglik isin icine girince kesmekte fayda var tabiki. Bende cok fazla yapmiyorum arada sirada..ama bugun herseyden fazla kacti:))havamizda bir guzel kapinin onunde oturuyorum duan cay borek ve kurabiye ile:) bugunun keyfini cikariyorum yarin ne olur belli olmaz:) guzel hafta olsun gelen saglikli mutlu..sevgiler canim:)

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Mehmet bey bizde cicekleri ancak marketlerde yaza hazirlik kisimlarinda goruyoruz su aralar..bizede bahar geliyor yavastan:) keyfini cikarin guzelim sehrinizin. Sayet sofralariniza tariflerimle istirak edebiliyorsam ne mutlu bana :) size ve esinize aylar sonra ilk kez cikip oturdugum varendamdan sevgi ve selamlar gonderiyorum:)

İstanbul Kazan Ben Kepçe dedi ki...

Farklı bir tarif olmuş canım. Ellerine sağlık

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Busracim tesekkurler :))

Zeyno'nun Mutfağı dedi ki...

Ay ayyy bir yerlerden davul sesi duydum , kulağıma da çok hoş geldi bu ses,meğer buralardan gelmiş o ses:)Çılgın ve tatlı kadınsın vesselam:-)Süpersin Emelcim süper:)Tarifine bayıldım..Hem meze hem yemek olabilecek türden, tam benlik..İlk fırsatta yapacağım..Bahçene bayılıyorum..Ayrıca yaramaz tavşanlar da sincaplar da bir o kadar güzeller..Artıkk bahar yüzünü göstermeye başlamış oralarda sevindim senin adına..Bu yıl bir hayli sert geçti değil mi??Sana iyi haftalar ve keyifli günler dilerim tatlı hatun:)Kocaman sevgilerimi bıraktım ve kaçtım <3 <3

Unknown dedi ki...

Afiyet olsun arkadasim. Bu aksam kar geliyormus hazir miyiz? :)

Lezzet Senfonisi dedi ki...

Vaay Deren bey, baterist mi! :))) harika canım çok şanslısın, bizde sarp'ın müzikle ilgilenmesini çok istiyoruz,hangi enstruman olursa olsun..
Salata nefis görünüyor Emelim ama roka acı olmuyor mu içerisinde merak ettim,alkol alırken farketmezde ;)) gerçi. Ellerine sağlık canımcım, bahar geliyor, hareket,bereket, neşe geliyor.
Öpüyorum çokça sevgiyle..

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Zeynepcim guldurdun beni:))az birsey cilginlik var galiba:)) Tarif lezzetli oldu biraz farkli guzel, bir ara dene derim..Bahcemizi pozledim ama yesillenmesi birseyler ekilmesi icin ancak mayis son haftasini beklemek lazim..iki gundur guzel olan hava yarin sabaha kar olarak kisa donuyor..bugun oglen 20 derece idi suan 4 e inmis:( bir garip havamiz vesselam..ya kis tayiz yada yaz ayinda arasi yok gibi.sanada cok guzel hafta olsun, h.sonlarida epeyce sefaniz oluyor :)) afiyetler olsun:))bende sana sevgilerimi gonderiyorum cok cok:))

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Atnavut cigerim, her daim her mevsime haziriz nasilsa, gelsin bakalim:))

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Oznurcum, Deren baterist gitarist solist soz yazari bestesi..hepsi var :) kucukken piano dersi trambon dersi aldi okulda ama sonra sevmedi gitarada gitmis gitar eline buyuk gelince birakmisti kucuk sinifta iken..Orta okul sonda kendiliginden basladi calmaya(bu arada bateri set i bizzat kendime aittir calmasamda :)simdi 4 kisilik gruplari var her csr.bizde praktis yapiyorlar ayrica yeni yeni arada yerel konserlere katilmaya basladilar..gurultulu muzik yapiyorlar. Sarp ta ins. baslar bir sekilde guzel birsey muzikle ugrasmak. Sayet sevmezsede birakin kendisi karar versin..inan eger yetenegi ve istegi varsa kendi kendine baslar cani isteyince.. Bu arada roka sanirim sogan ve peynir patates karisiminda aciligini kaybetti..Oldukca lezzetli oluyor 1 yada 2 patates ile az bitrsey dene seversen sonra yine yaparsin.zaten aci olsada anlamazsin dedigin gibi:)))ama olmuyor aci.Bahar geliyor evet yarinda kar geliyor bize:(..bu arada geziyorsun habire takipteyim senide:)) sevgiler canimcim optum.
(mektup yazsam bu kadar olurdu herhalde:)))

Deniz dedi ki...

Patates salatasını çok severim, sıcak salataları daha bir severim :) Rokayı pişmiş hiç denemedim. Değişik geliyor kulağa. Ama deneyeceğim. Çok leziz görünüyor. Ellerinize sağlık. Bu arada bahçe keyfinize imrendim. Hayvanlar yaramazlık yapsalar da onların etrafta olması temiz bir çevre ve doğaya saygılı insanlarla beraber yaşadığınızı gösteriyor. Gerçekten imrendim. Sevgiler.

anne eli gibi dedi ki...

buraya da bahar bir geliyor bir gidiyor dengemiz şaştı resmen :)
salataya gelince rokayı da patatesi de çok severim eminim ikisi bir arada nefis olmuştur.eline sağlık canım...

Hayat Mutfakta Güzel dedi ki...

Güneş çıkınca ne mutlu oluyor insan...patates salatası bir harika olmuş, rokayı çok severim ben, ellerinize sağlık...

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Deniz yemegi ve farkli tadlari denemeyi seven birisin. Roka cok pismiyor pismis soganla karistiriliyor hafif yumusuyor yani:)1 patates ve az mlz.ile kendine gore yap bakalim beyenecekmisin? Kimse dokunmuyor dogadaki yasayanlara..bizlerle beraberler bahcede sokakta:)yaramazlik yapmadiklari surece:)) sevgiler bendende..

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Anne eli gibi tesekkur ediyorum..burada bugun kar var yine:( ama gelecek bahar bekliyoruz:)) sevgiler..

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Hayat mutfakta guzel, gunes sevilmezmi icimizi isitiyor gunumuzu aydinlatiyor ama buralarda su aralar pek yok yine..salata lezzetli oldu..sevdik tesekkurler.

Emel Sevren Pınar dedi ki...

harikasın!
hem patates salatası, hem bahar, hem o balkonda duran sincap, hemde davul, ritm, falan:)
enerjine bayılıyorum.

Sevil Şahin dedi ki...

Yediden Yetmişe Blogger Buluşması 1

Uzun zamandır plandığım blogger buluşmasını, sevgili Saglıklı Mutfak Hilal ile gündeme getirmeye karar verdik.

Bundan bir kaç sene önce yaklaşık 120 kişinin katıldığı bu güzel buluşmayı yenilemek ve siz blogger dostlarımızla tanışmak istedik.

İstanbul'da bulunan tüm moda, yemek, teknoloji, anne-bebek, gezi, mekan, fotograf, dekarasyon, makyaj yazan tüm blog yazarları bu buluşmaya davetlidir.

Bizlerle keyifli bir kaç saat geçirmek isterseniz, yapmanız gereken bulusma2014@gmail.com adresine isim, soyisim ,blog adı ve telefon numaranızı yazarak "Geliyorum" demek.

80 kişi ile sınırlı olan bu güzel buluşmada sizleri çok güzel hediyeler bekliyor olacak.

Haydi acele edin. Katılım ücreti 25 Tl dir.

Sormak istediğiniz her bilgi için bizlere, bulusma2014@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Emel tesekkur ediyorum:)) hayatin icindekiler yasama renk katiyor bazen :)) sevgiler..

ilhan dedi ki...

Burada da kış yapmadı ama hala akşamları kaloriferi yakıyoruz. Gündüzleri sıcak ama. Patates salatası çok güzel olmuş rokanın da yakıştığını düşünüyorum ama soğan ve sarımsağı çiğ konunca olmaz mıydı? Sizin bahçeye yaz geç geliyor ama sebze , meyve hemencecik oluyor. İlginç bir iklimi var oranın.

gooogoook dedi ki...

Ne güzel bir bahçe insanın içi açılıyor, bahar tam anlamıyla gelince gözlere şenlik, ruhlara ferahlık geliyor;) sincap ve tavşan ne şirinler, minik yaramazlar demek kemirip vazife işfa etmişler kendilerince;)) çim biçme niyetine;P)) gerçi çiçeklerin yok olduğunu görmek üzücü bir konu. Patatesli lezzetler hep ilgimi çeker, bayılırım. Değişik bir tarif daha öğrenmiş oldum, sevgi ve selamlar.

deeptone dedi ki...

roka patates bayılırıııım deniceem :) bahçe ve sincap ne hoş yaaaa :) geyik yok di mi sizin ordaaa :)

vişnap dedi ki...

Offff yaa burada ben şiştim sizin oraya bir türlü bahar gelmedi ne nazlıymış gelsin artık değil mi.Sincapa bayıldım sevesim geldi ama onlar yabanilerdir değil mi Emelim.Ahhh roka ah o muhteşem aroması nasıl severim patates zaten demirbaşımdır ikisi birden şölen olmuş eline yüreğine sağlık arkadaşım afiyetler olsun.Çok sarıldımm.

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Ilhan 7 aydan beri evin isiticilari acik..geriye kalan 5 ay icinde bahar yaz sonbahar gorecegiz umarim:)yeterki gunes olsun artik. sanirim sogan ve sarimsak cigdende koyulabilir denemek lazim, ama bu tarifte sogan kavrulmasi sonrasinda o sicaklikta rokada birazcik sote olmus oluyor..aci tadi gidiyor(gibi geldi)bahceyi ancak mayis sonunda ekebiliyoruz oncesinde hava musait olmuyor aniden 0 a dusebiliyor ve Agustos gibide ilk urunler aliniyor. keyifli hafta sonu olsun..bol tulum peynirli pide yemeler:)

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

gooogoook evet bahce guzel huzur veriyor ama ancak mayis sonrasinda keyif yapabiliyoruz..bizde once hayvanlar egleniyor isin kotusu bazen sogan olarak ekilen cicekleri hic goremiyebiliyoruz cunku soganlarida caliyorlar yaramazlar:) salatanin her turlusunu seviyorum buda roka ile farkli geldi..sevgi ler guzel bir hafta sonu olsun.

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

deep aslinda geyikte cok ama bizim orman biraz kucuk orda yok kucuklerle idare ediyoruz ancak:))guzel hafta sonu olsun rokali patatesi yapmayida unutmaa:)

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

deep aslinda geyikte cok ama bizim orman biraz kucuk orda yok kucuklerle idare ediyoruz ancak:))guzel hafta sonu olsun rokali patatesi yapmayida unutmaa:)

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Visnapcim yok gelmedi :(( ama bugun gunesli guzel ancak 5' azcik usutuyor:( Sincaplar yabani tabiki ama bazen elden fistik alanlar var parklarda insanlara alismislar artik..tavsanlarda insan gorunce kaciyorlar en arzislari sincaplar:))Salata guzeldi seviyoruz..ama patatesten bazen uzak kalmak gerekiyor cok sevilsede tabiki:))birdahakine tatli patates ile deneyecegim..daha saglikli:)guzell bol yemeli az kalorili hafta sonu olsun sarildim kocaman:))

Sulemmutfak dedi ki...

Ay bende bu davul sesi nereden geliyor diyordum. Demek sizin evdenmis :-)

Ozlemaki dedi ki...

çoktandır patates salatası yapmamıştım, çok yaşa!
ki rokayla buluşması muhakkak şahane olmuştur.
davul? harikasın!!!
=)

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Sukemmutfak..ne sandin ya:))

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Ozlemaki, bence dene madem uzun zamandir yapmamissin..rokasida bol oldumu miss..Davul calmam,ramazan davulcusu misali sadece:))

VuslaT dedi ki...

Ayy bende diyorum ki bu davul sesi nerden geliyor demekki senden . Eee davulun sesi uzaktan pek hoş geldi:))
İki de benim için tıngırdat tatlım.. Öptüm..

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Vuslatcim bence sen kulaklarini tika canim:))bende optumm