13 Şubat 2012 Pazartesi

HAPPY VALENTINE'S DAY

Cumartesi akşamı bizim kızlarla ve tabiki eşlerimizle, Radio Perfect in düzenledigi 
Valentine’s Day gecesine gittik..’Radio Perfect’ bulunduğumuz bölge de haftada 1 gün cumartesi geceleri,Türkiyeden ve Toronto dan haberler ve Türkçe şarkılarla evlerimize konuk oluyor..Türk gruplarının party lerine  bizler genelde uzak kalıyor ve çok sık katılamıyoruz. Dolayısı ile uzun zaman sonra gittigimiz bu gecede son derece güzel canlı müzik ve şarkılarla sabahın ilk saatlerine kadar eğlendik, yedik, içtik. Eskilerden ve yenilerden birçok güzel türkçe şarkı ile ve ayrıca bol miktarda dans ve halaylarla gece şenlendi, ayrıca yakında evlenecek olan bir bayan ın meşhur türkü eşliğinde kınası yapıldı)))
Ve bu tamamen sürprizdi ve nerdeyse party de bulunan tüm bayanlar az miktardada olsa kına yı el ve parmaklarına sürdüler..tabi bende)) sanki Turkiyede ki bir fasıl da yada kına gecesinde idik)))..
Ayrıca gecenin sonlarına doğru o gün evlenen bir çift te -gelin hanım ayağında bot ları, üzerinde güzel kısa bir gelinlik vede damat smokin i ile- geceyi renklendirdiler.. Bu Valentine’s Day party si düğün değil yanlışlık mı oldu gibilerden espri yapsakta..arkadasları ile anlaşıp, birarada olmak,düğünü de galiba bedavaya getirmek istediklerinden (tabiki saka..) gönüllerince dans edip, halay cekmek icin party ye katılıp geceyi şenlendirdiler... 
Erken başlayıp geç saatlere kadar süren gecede, yemekler hiç hoşumuza gitmediysede, peynir tabağı, tadı güzel şaraplarımız ve gönülden sevdiğimiz dostlarımızla, kahkahalar içinde çok güzel bir gece geçirdik..Zaten tüm bir araya gelmeler hoş sohbet ve keyifli dostluklar için değilmi... Hepimizin günü sevgi ile dolu olsun....
HAPPY VALENTINE’S DAY

8 yorum:

Unknown dedi ki...

Aaa bizim gelinle damat bizi atlatip oraya geldiler demek ki:) Eglendiginize sevindim...

Adsız dedi ki...

suprizlerle,sevgilerle dolu nice
gunlere!!!
tulay,

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Asucum keske olsaydiniz gercekten eglendik, hmm demek sizin gelinle damatti ha ))))
Tulaycim sanada tesekkurler seni yillar sonra bulmak en guzel surprizlerden..Sevgiler xx

Unknown dedi ki...

Sayfanı keşfettiğime sevindim canım..
Takibindeyim.
Sevgiler.

*mehtap dedi ki...

ben de İstanbul'dan sevgiler gönderiyorum size..

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Sevgili Hayat Cafe ve Mehtap..bende sizlere Canada dan sevgiler diyorum)))

Nuran dedi ki...

Yemek bahane, önemli olan dostlarla birlikte olup güzel zaman geçirmek değilmidir. Emelcim eylenmenize sevindim. Sevgiler:)

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Tesekkurler Nurancim.. gercektende oyle dostlarla olmak onemli olan gerisi bahane..sevgiler))