24 Şubat 2014 Pazartesi

BUZDAN HEYKELLER...

Hafta sonlarında çeşitli aktiviteler oluyor farklı yakın şehirlerde kış ile ilgili..Bu sene oldukça soğuk ve bitmeyen karlarımızla uzun zamandır yaşanmayan bir kış geçiriyor olsakta, birçok insan sokaklarda, aktivitelerde, festivallerde vakit geçirmekten de çekinmiyor. 


Bu hafta sonu Toronto da buzdan heykeller yapma yarışması var idi..Biz bir gün sonrası gittiğimiz için ancak yapılan heykellerin bitmişini gördük.


 Biraz müzik dinledik, azbirşey yemek tadımı yaptık küçük bir alanda olduğundan çok fazla yiyecek yok idi, birkaç resim çekmeye çalıştım, heykellerin etrafında okadar çok insan resim çekiyorduki “savulunn“ diyerekten  birkaç dirsek darbesi ile nakavt yaparak bazılarını, aralarına karışıp  sizler için birkaç resimi ne zor şartlarda çektim bilemezsiniz??!! (yok-yok sakın inanmayın: kimseyi dirseklemedim, gayet kibar şekilde izin isteyerek aralarına karıştım:)) havamız eh-ok idi sadece -12 gibiydi. Pek üşütmüyordu yani:))


 Heykeller “resimlerde“ çok net değilsede, çeşitli hayvan figürleri, evler, çiçekler , insan ve doğa ile ilgili idi.. 

Bu arada gördüğünüz gibi buzdan bir bar ve oturma koltuklarıda var idi..ama bar sadece göstermelik, çok sayıda çocuk olduğu için bu tür festivallerde ve herkese açık olduğundan kesinlikle alkol olayı yok ’bu sokak festivali“nde. Bu arada eski ler yani benim yaş civarım:) hatırlar belki, sokaklarda allı güllü macun diye bir yapışkan şeker satılırdı, bölmeli kabın içinde renkli renkli olurdu ve sopalara sarardı satıcı..benim çocukluğumda popüler idi sanırım artık yoktur o tür şekerler..

Bunu yazmamın nedeni: buz-kar üzerine maple şurup dökerek ve hemen donan şurubu sopaya sararak satmaları nedeni ile bir an “ahh macuun“ diyerek çocukluğuma gidişim.. aldım hemen bir tane, az birşey dişlerime yapışması nedeni ile zorluk çektiysemde -neyseki takma diş olayım yok, yoksa tamamı macuna yapışmış olaraktan gezecektim- severek yedim ve bizim arka bahçedeki karların üzerinde bu hafta içi kendi imalatım olarak mahalle ufaklıklarına yapmaya karar verdim...eminim seveceklerdir:)

Oralara kadar gitmisken bir kebap yemeden(kebap 49)
kunefe ve cay ile gunu tamamlamadan olmaz
Mutlu keyifli hafta olsun..

Not: Birkaç blogcu arkadaş yan taraftaki izleyiciler kısmımın gözükmediğini yazmışlar bilgim olsun diye(sağolsunlar) ancak buradan gözüküyor(yani Kanada dan) dolayısı ile geçici bir yok olmamıydı yoksa hala Tr. den yada başka ülkelerdende gözükmüyormu bilemiyorum?? :(( 

65 yorum:

bücürükveben dedi ki...

-12:)))emelciğim insan yaşadığı yerin iklimine de, soğuna da alışıyor herhalde, ama keşke kar yağsa buraya da neredeyse bahar gelecek kar görmedik:((((
buzdan heykeller çok ilginç, kebap çaya afiyet olsun:))o renkli macunları ben de hatırlıyorum çocukken gelirdi mahalleye:) bayıla bayıla yerdik (kimbilir ne kadar mikroplu bir şeydi şimdi düşünüyorum da hahaha:))bağışıklık kazanmışızdır:))
sağol canım sana da güzel ve keyifli haftalar...
sevgilerimle

not: ben izleyici bölümünü görüyorum

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Mujdecim evet galiba yasadigimiz yere alisiyoruz havasina suyuna soguguna..0 dereceler bahar gibi geliyor. Biz cok gorduk kar keske oralarada yagsa. Yazin susuzluk olacak yoksa:( guzel bir aktiviteydi iyi oluyor arada kacmak buyuk sehre:)) macun evet ya kimbilir ne mikropluydu belkide daha saglikli az katkili idi:))sagol canim baktigin icin izleyici kismi gozukuyor demek. Belki o an problem olmustu. Sevgiler yolladim iyi geceler sana:)

Unknown dedi ki...

Canımsın ya:)) -12 Eh üşümediniz yani:)) Haklısın güzel kardeşim soğuk bir ülke ama medeniyet üst düzey. Sıcak olmuş üşümüyoruz da ne oluyor. 50 yıl geriye sardık neredeyse:( Daha da ne olacağımız belli değil. 30 Mart milat kardeşim. Hanyayı Konyayı göreceğiz ya da görecekler. Macuna gelince:)) Harikasın sen. Hala var özel etkinliklerde mutlaka bulunuyor.Ben de çok severim nane ve limonlusu favorimdir:)) Ama diyabet nedeniyle sadece tadım:)) Mahalle çocukları bu modern usüldekine bayılacaklar çünkü mantık neredeyse aynı:)) Sevgiler cancağızım. Buzdan heykeller müthiş. Daha büyük resimler bulup baktım internetten. Heykelin malzemesi farklı:))

Elifin Terazisi dedi ki...

Canım senin fotolarında olmasa kar kış göremeyeceğiz. Burada hava mevsim normallerinin üzerinde ve kuraklık tehlikesi kapımıza dayandı.İçimi açıyor görsellerin, imreniyorum, ülkemde de olsun istiyorum. O macunları hatırlıyorum, özlemişim. Kebap keyfin muhteşem, afiyetler olsun.
Canım izleyiciler gadgetin görünüyor, sorun yok.
Öpüyorum yanacıklarından:)

Kelimelerle Dans dedi ki...

Kanada'dan İstanbul'a uzanan bir sayfa...ne kadar güzel bir şey bu... keyifli bir sayfan var.sık sık uğrayacağım inşallah...

Depresif Ayu dedi ki...

Buz heykeller çok güzel ama bakarken bile üşüdüm :))))

Emelcim o macun şekerler bir kaç yıldır yeniden piyasaya çıktı. Özellikle turistik mekanlarda dolaşıyorlar. Çocuklar kadar turistlerin de ilgisini çekiyor. Satan adamların bir kısmı Osmanlı tarzı kıyafetler giyiyor belki ondan :)

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Nilgumvum tam isiniyoruz derken hoopp bu hafta eksi 25 lerdeyiz yine. Inan aylarca yan komsuyu bile gormeden yasiyoruz. Evden garaj- disari disardan garaj ve ev..eh gelecek elbet bahar napalim marketlere sumbuller gelmis:)) macun varmis yine sevindim..heykelleri buzdan oymak onca detail vermek gercekten enteresan..neyseki hava sogukta cabuk erimiyorlar..bu arada birde buz bar var yani normal gidilen oturulup icilen bar hersey buzdan yapilmis ve otelde var ama burada degil cok isterdim gormeyi :))

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Nilguncum ozellikle isimlerde cok dikkat etsemde hata yapiyorum cell den yazinca silmedimde..kusura bakma:(

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Elifcim bende sizleri dusunup habire kar-kis paylasiyorumki bu hafta yine kar firtinasi ve -25 lerde olacakmisiz:(( macun eski gunlere goturdu:))gadget gozuksun yeterki sagol canim:)) bende optum:))

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Kelimelerle dans tesekkur ediyorum:))her zaman beklerim firsatiniz oldukca..firsatim oldukcada bende herkesi ziyaret etmeye calisiyorum..binlerce km.uzaktan sevgiler:))

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Ayucum sen buralara gelsen donar kalir heykel olursun:)) bu sene bitmeyen kis ve soguk artik biktirdi.
Macunlar festival icin bile olsa ne guzel..hmmm demek palabiyik Osmanlilar ve hayranlari:))

*mehtap dedi ki...

Bizde burada kış göremedik bu sene ama İstanbul itibariyle görmesek daha iyi zaten, işin içinden çıkılacak gibi olmuyor yaşam.Neyse ki iki gündür bol yağmur yağıyor. Macuncuları bende çok severdim, gözümün önüne geldi parlak parlak .Kebap ve çaya afiyetler olsun, sevgiler...

Unknown dedi ki...

her zaman iyi vakit geçirmek için bi yol bulmak,kültür işi
:)
macunlar var,istanbul'da da turistik yerler de de
çok sevgiler
bırrrr

Bak Bu Harika dedi ki...

Güzel bir etkinlik olmuş yapılanlar süper

Hanife Mert dedi ki...

Emelciğim buzdan buzdan heykeller çok ilgimi çekti. Keşke şu ortalık bir durulsa da...:( Bizde de benzer organizasyonlar yapılsa... Kebap künefe ve çay afiyet olsun. Demek dedim kendime orada da kebap yapılıyor. Macun şekerleri ben de hatırlıyorum. Elmalı şeker, macun şekerler çocukluğumuzun unutulmaz tatları. Öpüyorum seni canım, sana da gönlünce bir hafta geçirmeni diliyorum.
Sevgiyle ve mutlu kal.

Emel Sevren Pınar dedi ki...

Hep çok ilgimi çekmiştir bu buzdan yapılan heykeller. Muhteşem, olağanüstü gelir bana.
baktım, baktım, döndüm gene baktım.
Çok teşekkürler paylaşım için.
Sevgiler

MÜGE KÖKLÜ ATİK dedi ki...

Emel ablacım, o macundan valla benim çocukluğumda da vardı...şimdi Türkiyede ramazan aylarında festivallerde oluyor yine...heykellere bayıldım...ayrı bir sanat...zor şartlarda fotoğraf çekmen işte gerçek sanatçı sensin:))
Sevgiler seviyoruz seni

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Mehtapcim ozellikle marmara bolgesi cok kurak geciyor sanirim, yagmur baslamis olmasina sevindim, yoksa yaz zamani cok zorluk cekeceksiniz.Bizimde bu hafta yine kar firtinasi geliyormus bakalim havamizda cok soguk yine -25 :( sevgiler gonderdim..

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Havva galiba biraz oyle, yaz kis her daim bir sekilde insanlar bir araya toplaniyor bahardada pan cake ve maple surup festivali var..dogada:)) evet ya usuyoruz yine bu hafta :((

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Bak bu harika tesekkurler ..guzeldi:))

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Hanifecigim umarim durulur umarim huzurlu gunler gelir(umudumda yok acikcasi:( )Burada birkac Turk kebapcisi var ama bizim herzaman gittigimiz oldukca basarili lahmacundan beyti kebap a kadar hersey yapiyorlar kucuck te bir dukkan, arada sirada kaciyoruz oraya:)) macun eski gunlerden hey gidi gunler ne guzeldi cocukluk hepo sokaklardaydik oynardik simdi nerdee..Sevgilerimi gonderdim yine buzz gibi havadan ama sicacik:))

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Emel sevren Pinar tesekkur ederim:)gercekten cok ilginc oluyor nasil onca detail yapiliyor insan anlamiyor ahh birde otelide var bir yoruma yazmistim:)) ama bizim burada degil:)) sevgiler

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Mugecim oylemii bende sadece bizim cocuklukta diye dusunuyordum ne guzeldi ya..en azindan festivallerdede olsa eskiler hatirlatiliyor yine..tabii ya en buyuk sanatci ben resim cekerken ellerim donsada:)) sanat askina ve sizler icin hersey..canimsin benim opuyorum ikinizide:))hadi ucunuzude deyim:))

vişnap dedi ki...

Canım ya ne kadar uzun sürüyor oralar da kar kış .Hem güzel hem de bıktırıcıdır.Gezdiğin yerlere ben de geleceğim böyle içim coştu hop kalkıp yanına gelesim geldi.Buzdan heykeler çok güzeller fotoğrafların hepsine bayıldım. Emelciğim çok öpüyorumm.sevgilerimle:)

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Visnapcim bu sene biraz uzun ve cok soguk oldu..halada devam ediyor mart a girecez hala -20 lerde. Bahar zaten pek olmuyor ama yinede doganin yesillenmesini cicekleri dort gozle bekliyorum. Keske yakin olsakta gelebilsen gelirken cekirdekte getirsen;)) sevgiyle kucakladim..

pembe kekik dedi ki...

Paylaştığınız güzel fotoğraflar için teşekkürler. Buzdan heykeller çok güzeller. Biz bu sene kışı hiç yaşayamadık. Siz de fazlası ile yaşıyorsunuz. Renkli macunları çocukken ben de çok severdim.Soğukta içtiğiniz sıcacık çaya afiyet olsun. İzleyiciler kısmı görünüyor. Sevgiler...

Birkaselezzet blogspot.com dedi ki...

CANIM BENİM NASILSIN İYİSİN.
BUZDAN FİGÜRLER ANTALYADA OLSA ERİR AMA ORALAR SOĞUK OLUNCA GÖRÜNTÜDE SÜPER:))) AFİYET OLSUN CANIMA

ilhan dedi ki...

İnsanlar o soğukta bile aktivite yaratabiliyorlar. Bizde Doğu bölgesini düşünüyorum da kar yağar, yollar kapanır, millet mahsur kalır, köylerde insanlar donar. Bekleriz Nisan ayı gelsinde buzlar erisin. Ama kafa göz yarılır bu arada bolca buz sarkıtlardan falan. Neyse bu kadar negatif enerji yeter, kebap nefis, künefe herhalde süperdir( çünkü ben hiç kötü künefe yemedim) :))Bu arada izleyiciler gözüküyor ama herkeste bu sorun var, kalkacak herhalde, öyle diyorlardı.

Unknown dedi ki...

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Pembe kekik okudugunuz icin ben tesekkur ediyorum. Kisimiz cok uzun bu sene vede usutuyor:( macunlar gecmiste kaldi dedim ama degilmis :) izleyiciler gadget ine baktigin icinde tesekkurler sevgiler..

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Ayse Alkan, Antalyada olmak sans sanirim guzel bahar havasinda:)alistik buralara ama her zamaninda ayri bir guzel..tesekkurler sevgiler..

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Ilhan, kar baslar yollar aninda temizlenir tuzlanir, gerci memleket kisi cok yasadigi icin hazirliklilar..yasami cok etkilemiyor acikcasi..sadece soguk biraz kotu oluyor disardaysan:( kunefe ye bayilirim evde yaptigim bile nefis geliyor:)) izleyiciler gadget inde sanirim buyuk problem var genel olarak, tahminim kaldirilacak yada farkli bir uygulamaya gecilecek..bildigim belli zaman sonrasi.com yaptirmak tum bloglari..mac iyimiydi??:)) sevgiler

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Pozitif pembe, msg.imi aldin umarim, cok ozur diliyorum yorum icin, yayinlanmadi, ama emailimde duruyor dedigim gibi. Uzun zaman sonrasinda hosgeldin diyorum..Antalyaya alismissindir artik?:) guzel paylasimlarini ozledik..sevgiler..

MAZES dedi ki...

ara sıra mazes gelip merhaba diyor...hayatın tadını çıkar canım benim...

ilhan dedi ki...

Explorer dan girince izleyiciler gözükmüyor, chrome va firefox dan girince varlar.

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Mazescim olsun aradada olsa gel sen:))sevgiler..

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Ilhan cok sagol..explorer i chrome sport yapmiyor galiba belki o nedenle chrome yada firefox kullanmayanlarda gozukmemeye basladi:( sanirim benim duzeltebilecegim birsey degil varmi bilgin acaba?? Tsk.ler

deeptone dedi ki...

bugünkü yazımı okusana hadi. "ofis dışındayım". bakalım tanıdık bişi var mı. :)

döncem ben sana.

:)

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

deep sabah sabah heyecanlandirdin:)) sen cook iyisin beyaz kirmizilar konusunda da, anladimm..sen ne tatlisin ya:))

VuslaT dedi ki...

Canımmmm;
Bilesin ki bu yıl karlı buzlu havalara hatta hatta soğuk ve yağmura hasret kaldık. Dolayısı ile bol bol bize kar, buz, fırtına fotoları ile ceee de emi:))
Harika bir festivalmiş..Çok beğendim. Daha öncede farklı ülkelerde bu buz festivalini duymuştum. yanında olmak isterdim:)). Macun mu hala var. Artık bizim çocukluğumuzdaki kadar popüler olmasa da hala var.
Kestane kebap, yemesi sevap, budur benden sana bugünkü cevap..

Uysada kabul et uymasada:)
Öptümm

Adsız dedi ki...

Sanat her şekliyle güzel...
Kimbilir nasıl bir el becerisi istiyordur buzdan heykeller. Hepsi de çok güzeller:) Bir güzel de çocukluğmuzun macunları! Annelerin almamızı yasakladığı, tadı yasaklanınca daha bir tatlanan macunlar:)))

Alyaminahome dedi ki...

Canım görüntüler çok güzel ama uzun süre bu kadar soğuk hava şartlarında yaşamakda zor olsa gerek...Ancak her güzelin bir kusuru vardır demekten başka birşey gelmiyor elden...Sevgiler

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Vuslatcim biz cok uzun kar kistan yakiniyoruz sizde bu sene hasret kaldiniz. Belki mart ta biraz yagmur olur kar olur. Yazin zorlanacaksiniz mahsuller olmayacak her sebze pahali olacak oda kotu. Bizimkide biktirdi artik bu gece -30 buzzzz gibi ve boylede gidecekmis:( bak kestane dedin kestane istedi canim yarin alip ocakta yapayim bari:)) buzlar heykeller erimeden gell:)) bende optumm..

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

destiny gercektende buzlarin ince detayli islenmesi ve o guzel goruntu insana nasil olur dedirtiyor..sanat in buz olani :) harikalar..macunn..dislerime yapisirdi yinede yerdim:))

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Ilknur yasamak zor degil pek etkilemiyor ama biktiriyor acikcasi..hele bu sene donduruyor -25 -30 butun hafta:( ne kadar soylensemde yinede seviyorum tabiki burayi:)) sevgiler..

Rümeysanın Elleri dedi ki...

siz yazınızda soğukdan bahsetmşsiniz,biz ise antalyada hiç kış yaşamadığımızdan bahsediyoruz.
Ne olacak bu mevsim anormalliği hiç bilinmiyor.
Afiyet olsun misafirinizim artık beklerim bende.Antalya/Türkiye

deeptone dedi ki...

herşey güzel de bu buzdan heykeller ama ne kadar güzel bişi yaaa :))

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Rumeysa Kaydu hosgeldiniz..Her mevsim zamaninda ve kararinda guzel :) ziyaretinize gelecegim..tesekkurler..

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

deep sen hep Amerikanyalara gitme arada burayada gel..ama kisin gel heykelleri gorursun:))

Zeyno'nun Mutfağı dedi ki...

-12 ve hava iyi yani ılık :)Hmm burada o sıcaklık olduğu zaman ciyak ciyak bağırırız herhalde donuyoruz diye:-)Tabi oranın kışı için ılık bir sıcaklık değil mi??Buzdan heykellere bayıldım.Ellerine emeğine sağlık gene süper fotolar çekmişsin..Bende izleyicilerin görünüyor canım ama benim bloğum hala düzelmedi..Bende izleyiciler hala hatalı..Ellemiyorum da düzelince tekrar uğraşmayayım diye..Kocaman sevgilerimi bıraktım canım..Sevgiyel kal<3 <3

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Zeynepcim izleyiciler gdget i cok blogda hatali gosteriyor sanirim..ya duzelcek y kaldirilcak:) havamiz su aralar fena sayilmaz. Nerdeyse hergun kar atistiriyor oda biktiriyor artik:( 20 sene sonrasinda ilk kez bu kadar soguk ve kar oldu. Bahari bekliyoruz artik:)) sevgiler gonderiyorum keyifli hafta sonu olsun:))

yildiz dedi ki...

Bu yil Avrupaya dogru düzgün kis gelmedi ama,Amerika ve Kanada acaip bir kis yasadi....
Soguk kis günlerinde de insanoglu ona göre yaraticiligini ortaya koymustur her zaman...
Güzel bir haftaya baslaman dilegiyle sevgiyle ve dostca kal
Sevgili DostBahcem

Mehmet Osman Çağlar dedi ki...

Mersin'de kara hasret olarak çarpıcı fotoğraflarınız çok iyi geldi, ancak
Doğu Anadolu için, hiçbir zaman keyifli bir kışımız yok. Donan insanlar, kente götürülürken yolda mağdur olan insanlarımız var.

Bu güzel paylaşım için teşekkür ederim, sevgi ve dostlukla...

yesimdusova dedi ki...

MErhaba, yazının gözükmemesi blogtan kaynaklanan bir sorun bende deoldu. Google da aratırsanız, çok kolay bir ayar düzeltme ile geri geliyor.
Hiç buzdan heykel görmemiştim.. harika görünüyorlar, nasıl parlak e camsı.. dokunmak istedim..

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Sevgili Yildiz, evet bu sene uzun ve soguk bitmeyen bir kis yasiyoruz bu gidisle bitecegide yok :( sanada guzel bir hafta diliyorum sevgiler..

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Mehmet Bey dogru diyorsunuz Tr.de dogu daki kis gunlerinden mahsur olan insanlarimizin yasadigi kis ile buradaki kis taki yasam hic ayni degil..ne kadar soguk ve karli olsada yasam nerdeyse hic etkilenmiyor..Tesekkur ediyorum haftaniz guzel gecsin diyorum sevgiler..

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Yesim dusova, google friend izleyicisi sanirim arada problem oluyor herkese..tesekkur ederim..bu gordukleriniz sadece kucucuk bir kisim:) ama gercekten cok guzeller..sevgiler..

bahar dedi ki...

O bahsettiğiniz macunlardan İzmir'de Kemeraltında hala satılıyor, Türkiye'ye geldiğinizde gelirseniz bu taraflara nostalji yapabilirsiniz :)

Dolunay -Alanayarts dedi ki...

macunlar Ankarada da satılıyor :) yani unutulmamış.heykeller çok güzel.soğuğu hiç sevmeyen biri olarak üşümeden gezebilmeyi isterdim :)

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Bahar merhaba:) mumkun olursa gitmek isterim Izmire macun yemeye:) dislere yapisir ama olsun:)

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Alanay macun yok olmustur diye dusunmustum ama galiba cok yerde var turistikte olsa..usumeden gezebilmek ne guzel olurdu:)) az kaldi az:))

Besparasiz dedi ki...

Wuuu _12 mi :)) harika bir etkinlik olmus,zaten o karıda bir sekilde degerlendirmeleri şart :)
Afiyet şeker olsun , kebaptan ve kunefeden mahrum kalmamaniz ne guzel..
Sevgilerimi gonderiyorum :)

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Besparasiz evett -12 bazen-20 idare ediyoruz. Kar hic kalkmadi ve kis aylarini guzel degerlendirmek icin etkinlikler epey keyifli..arada sirada kebap kunefe keyfi yapiyoruz:)) iyi oluyor. Sevgiler..

AslıASLI dedi ki...

Buzdan heykellere bayılıyorum televizyonda verildiğinde çok keyifle izliyorum Emelim. Bir belgesel kanalında baştan sona yapılışını severek izlemiştim. Ne kadar güzeller dimi ama onca emeğin eriyeceğini bilmek üzücü.

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Aslim evet cok guzeller ama dedigin gibi eriyecekler..birde icinde yatilan sadece mevsimlik yapilan oteli dusun:)) bizim burada yok gerci otel bir ara bar vardi ama bu sene duymadim enteresan isler:)