5 Ocak 2014 Pazar

MERHABA...

Yeni yılın ilk haftasını nerdeyse bitirdik bile..dileğim yeni yılda yeni umutlar olması..
Kis gunlerinde iyi gidenlerden-onceki paylasimlardan:)
Aralık ayında oldukça meşgul olunca bloglardan biraz uzak kaldım. Bu gecede tenbellikse tenbellik artık yeter: bitti Christmas, bitti yeni yıl karşılaması, bari bloguna birşeyler yaz dedim. Bu sene oldukça soğuk bir kış geçiriyoruz geçtiğimiz günlerde uzun zaman havamız eksi 20, 25 lerde idi, hatta geçen gün markete giderken yürüdüğüm 10 metrelik mesafede eldivenlerimin olmaması nedeni ile biran parmaklarımın uyuştuğunu sandım..o gün -30 diyorlardı:( Bugünse güzel bir hava var 0 falan sanırm öylede güzel kar yağıyorki..içerden çok iyi ama dışardaki minik hayvanlar için ve sokakta yaşayan insanlar için hiç güzel değil ve üzücü tabiki..
Hafta sonunda Arnavut ciğeri arkadaşımız ve eşi ile birlikte idik..buraya geldiğim ilk günlerde tanıştığımız o gün bugün diyerek 20 yılı tamamlayacağımız güzel yürekli dostlar..birlikte şarap içmelerinide severiz..bir araya gelmeye karar verince, ortaya karışık kolay yollu, minik çilingir sofrası misali atıştırmalıklar hazırlayıp orta sehpaya servis açtım, hem sohbet edelim hem yiyelim hemde ben fazla kalkmayım dedim:))) yok aslında tabiki öyle demedim ama daha samimi olsun diye..


Seviyorum buradaki dostlukları kendini kasmadan hazırlanıyorsun, neyse efendim kısacık minicik tarifleride araya serpiştireyim:) hazırladıklarımdan TAVUK: 1 ad.kırmızı soğan ı ve 2 ad. tavuk göğsünü minik doğrayarak az tuz kekik ve karabiber ilavesi ve yarım bardak kırmızı şarap ile suyunu çekene kadar pişirmekle oldu.. BÖREK: Milföy hamurunu açıp ortasına pastırma ve peynir koyarak ve kenar kısımlara kesikler atıp , kesik kısımları ortada saç örgü şeklinde topladım ve yumurta sarısı sürerek 350“/180’ de 30 dk. pişirdim..Severim bu kolay böreği..Bu arada Asumancımda yufka ile hazırladığı ricotta peynirli ve patlıcanlı sıcacık börek yapıp getirmişti, sağolsun, epey lezzetli idi. 



Ve RUTABAGA, HAVUÇ salatası: Garip isimli bir sebze açıklamaya göre bir tür şalgam imiş. Üzeri mumlanmış oldukça sert kabuklu. Yarısını kabuklari soyup yıkayıp irice doğradım, iki havuç uda kabuğunu soyarak doğradım ve her ikisini birlikte sebzeler yumuşayana kadar haşladım. Suyunu iyice süzdürüp, püre yapaparak içine 1/2 limon suyu ve tuz karabiber ilave edip servis tabağına aldım. Ilık yada sıcak servis yapılması lazım. Farklı ve yararlı salata çeşitlerinden



Tabiki gecenin özeli, yaz zamanı Niagaradaki şarap bahçelerinden Pillitteri Estates ten, şişesinin marka dizaynı nedeni ile tatmadan (tattırmıyorlardı ama çok iyi olduğunu ve özel yapım olduğunu söylemişlerdi.) aldığım MERLOT idi. Oldukça yumuşak içimli bir okadarda dolgun, orta bitişli çok özel ve güzel kırmızılardan idi. MERLOT Pinot Noir dan sonra, bana göre en hafif içimli kırmızılardandır. Cabernet yada Shiraz gibi belirgin tanen leri yoktur ve fazla complex değildir. Rahatça yormadan yudumlanır. 


Arnavutcigeri tatmak icin acele ediyordu:))
Ve MULLED WINE..sanırım özellikle Avrupa ülkelerinde popüler olan tatlı ve sıcak içilen bir şarap. Burada pek satılmaz bu sene raflarda görünce almasam denemesem olmaz dedim:)) Ben tatlı şarapları sevmem, bize: yani buraya özel Ice Wine lar vardır..(Bu konu ile ilgili ilerde paylaşım yapacağım) Mulled wine da Ice Wine kadar özel olmasada, o gece Asu ile birlikte deneyelim dedik, ve ılıktan biraz sıcakçana ısıtıp, ayrıca portakal dilimi ve tarçın ile de karışınca oldukça hoş aromalı sıcak şarabımızı da denemiş olduk. Ve kesinlikle tatlı ile eşlik edilerek içilmesi gereken bir şarap ve bana göre pek değil:( çünkü tadı oldukça şekerli:(( ama bunu bilerek tadına baktım tabiki..bilmek istedim..genelde tüm şarap çeşitlerini denemeye çalışırımki ( o andaki ortama göre, ve çeşitliliğine göre) kendime göre bilgi sahibi olabileyim..Evett bol sohbetli ve gülmeli, hoş sohbet bir gecenin sizlerle de ufak bir paylaşımı ile yeni yıldaki ilk yazım ile hepinize merhaba demek istedim:)) Iyi Hafta dileklerimle...

58 yorum:

*mehtap dedi ki...

Merhaba Emelcim, muhabbetiniz bol olsun diyorum.Harika şeyler hazırlanmış, Arnavut ciğerine de selamlar.. Sevgiler...

Nurşen Aksoy dedi ki...

OOO neler hazırlanmış,neler yenmiş..Ne güzel dostluklar kurulmuş,keyfiniz bol olsun arkadaşım...Mutlu yıllar...sevgiler..

Lezzet Senfonisi dedi ki...

Merhaba Emelcim, samimi ve kasmadan hazırlanan sofraların hastasıyım, harika görünüyor herşey ellerine sağlık ve şarap olmazsa olmaz arkadaşımın yemeklerinde ;)) yarasın, afiyetler olsun..
Sevgiyle sarmaşır, öperim canım.

Elifin Terazisi dedi ki...

Çok tatlısın yaa, seviyorum senin yazılarını.
Çok haklısın birbirimizi kasmadığımız arkadaşlıklar paha biçilmez, hep olsunlar hayatımızda...
Rutabaga hiç duymamıştım, öğrenmiş oldum, şarabın şişesine bile bayıldım. Atıştırmalıklar, mezeler iştahımı açtı. Ellerine sağlık.
Öpüyorum seni:)

mutfagabuyrun dedi ki...

ellerine sağlık canım.afiyet bal olsun.sevgiler.

mavii dedi ki...

Ablacim kar firtinasi diye gosterdiler tv de her yer buz tutmustu eksi 70: olucagini soylediler akil almaz sekilde sogukms gercekten hatta olenlerde varmis evsiz olanlardan. Cok kotu ya allah yardim etsin hatta sicak suyu dokuyolar aninda kucuk kuxuk kar oluyor nete bir suru oyle video yuklemisleer sen o kadar soguk bolgedemisin bilmiyorum ama hep icini isitacak boyle dostlarin ve sofralarin olsun...hayalni kurdigun bir yil bir omur gecirmeni diliyorum :))

Unknown dedi ki...

Emel'cigim, cilingir sofrasi,saraplar ve de sohbet o kadar guzeldi ki inan kalkip o sogukta eve donmek bize cok zor geldi.Senin saraplar benim bogaz agrima bile iyi geldi, dogal ilac :)
Hersey icin, ozellikle de guzel dostlugunuz icin tekrar tesekkurler.

En kisa zamanda aynisini bizde tekrarlamak uzere...

Asuman

Depresif Ayu dedi ki...

Emelllll Emel,yaktın beni. Sofranın görüntüsüne bittim. Şu an karnım da aç vallaha, içim eridi bak :)))

Her şey çok güzel ama özellikle örgü böreklere bittim. Süper görünüyorlar.

Bana da yaparsın artık bir gün ;)

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Mehtapcim tesekkur ederim canim:) soylerim selamini tabiki:)) sevgiler..

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Nursencim Mutlu yillar..sizler kadar olmasada birseyler hazirliyorum arada sirada:)) dostlarla yenen her yemek guzel geliyor insana:) sevgiler..

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Elifcim simartiyorsun beni:))guzel bir gece idi..seviyorum dostlarla bir arada olmayi..Siseyi sakladim artik ya mumluk yapar yada vazo olarak kullanirim:) Rutabaga yi bende yeni kesfettim cokta saglikliymis eh arad yemekte fayda var ozaman:)) sevgiler canim tesekkurler.

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Mutfaga Buyrun cok tesekkurler canim, sevgiler :)

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Maviim guzel lkardesim guzel dileklerin icin tesekkur ederim sanada sevdiklerinle guzel yillar olsun. Buralari soguk ama o tv.de gosterilen kadar degil oralari daha yukarda kutuba yakin bolgeler. Buradaki en soguk gun gecen gundeki eksi 30 idi..hayat devam ediyor tabiki sogukta olsa karda olsa. Disarda yasamak zorunda olanlarin durumu zor:( ama hukumet cok yardim ediyor gece girip yatabilecekleri korunma evleri var otel gibi ama bazilari oralara gitmiyor malesef ozaman kotu:( Sicak gunlerde gelecek yine..sevgilerimle kucakladim hepinizi:)

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Oznurcum dostluklar ne icin dimi..oyle fazla kosturma olmayacak birlikte yapacak birlikte yiyeceksin:)) bende fenayimmi ne :)) sarap olmazsa olmaz heleki keyifle icilenler..guzel gunlere olsun sevgilerimle bende sarildimkocaman kocaman:))

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Arnavutcigerim, dostluklar ne icin?:) yaptik yedik ictik..bizde cok tesekkur ettik guzel gecemiz icin..en cokta bogaz agrinin gecmesine sevindim..ahh birde tito olacaktikii:))Isteyenin bir yuzu:))kisa zamanda gorusmek dilegi ile..sevgiler.

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Ayucum sen istersinde ben yapmammi hatta usenmez sizin eve gelir yaparim:)) sizlerin sofralari yaninda minik bir sofra idi eger dikkat ettiysen senin kisirda var:))haftada bir yapar oldum:))sen simdi karnini doyurmussundur bilirim dayanamazsin acliga:))aksama elma tatlisi var geell:))

MAZES dedi ki...

bu sene bizde de çok soğuk oldu ,erken bastırdı ,şimdilik azıcık ısındı,inşallah sizde de birazıcık havalar düzelir....sofraya bayıldım ,üstteki bardağı da aldım bay,bay...

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Mazescim burada sifir olunca aman ne guzel diyoruz. Yakinda duzelecek gibi degil erken geldi soguklar bu sene:( istedigin bardak olsun al, senin olsun :)) bay bayy..

Bulbulunyeri dedi ki...

Canım,
ellerine sağlık. Her biri çok güzel olmuş. Dostlarla beraber olmanın güzelliğini hiç bir şeyle değişmem ve haklısın gerçek dostluklarda olduğun gibi olmanın sıcaklığı daha da güzel.
Sevgiyle kal.

Unknown dedi ki...

Benim güzel arkadaşım:)) Bugün kuzunun kontrolü için doktordaydım ve giremediğim için yazını kaçırmışım.:) Yeni yılın ilk günleri için mükemmel bir toplantı olmuş:) Bilirsin içki olarak rakı tercihim ama sıcak şarap bana da çok keyif veriyor.:) Bu arada atıştırmalıklar diye kurduğun sofra da gözümden kaçmadı,orada olmak varmış hani:)) Şarap tadımlarında kullandığın terimler var ya bana bir kadını tanımlamayı hatırlatıyor:)) Hani...yumuşak, dolgun, özel ve güzel kırmızılar derken, Moulin Rouge'dan bir kare mesela:)) Sevgiler arkadaşım, mutlu yıllar,ailenle,dostlarınla,tüm sevdiklerinle

çeşnici Handan dedi ki...

Sofra nefis tüm sene hep böyle güzel sofraların olsun canım. Mutlu yıllar dilerim. Sevgiler.

Unknown dedi ki...

Of of diyorum nefis yemekler yapılıp afiyetle yenmiş:))yanında da olmazsa olmaz şarap da içilmiş yarasın benim güzel arkadaşıma:))afiyetler olsun:)) yeni yılın kutlu olsun tekrardan güzel bir yıl geçiririz inşallah:)))kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum...

Ferkay dedi ki...

Canım benim bayılıyorum senin şarap ile bilgilerine, anlatımına, bizde rakı içenlerdeniz, ama arada bir ben şarap içmeyi özelliklede sıcak şarap içmeyi çok severim. O bembeyaz karlar ve eksilerdeki soğuk içinde sıcacık bir yılbaşı geçirmişsiniz.
Mutlu yıllar canım.

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Bulbulun yeri tesekkur ediyorum. Dostluk konusunda sansli olanlardaniz. Hele buralarda arkadasun kardesin annen baban herseyin oluyorlar yeri geldimi. Sevgiler gonlunce guzel bir yil olsun..

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Nilguncum kuzunun rutin kontroludur umarim? Yila guzel basladik dostlar sayesinde. Raki vardi ama Arnavutcigerine eslik ettim ben o gece:) gelince seninle kadikoy de balik raki yspacaz ins.:) sicak sarap i-ihh..bana gore degil..cunku coook tatli..malum ben farkli bir tat tayim o konuda..ayrica simartiyorsunuz beni bende aman birseyler biliyorum havasina giriyorum sayenizde:)) hepimize sevdiklerimizle birlikte mutlu yillar olsun canim..sevgiler:))

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Handancim tesekkur ediyorum hepimize ins. Sevdiklerimizle cevrelenmis guzel sofralar olsun. Sevgiler.

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Elifcim sagol canim:) yariyor inanki:))bak yorumunu oku bir yerde hata da degil ama farkli birsey yazmissin. Alisinca aradim:)) bendende kucak dolusu sevgiler sana ve cocuklara:))

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Feraycim canim inan simariyorum kendimi birsey saniyorum:)rakiyi kacirmam ama bayanlarda eslik eden olmayinca saraplarimla idare ediyorum..evett sicak sarap ve karlar..gercekten guzel:)) mutlu yillar hepimize...

Sulemmutfak dedi ki...

Afiyet olsun kizlar. Bu sogukda en guzelini yapmissiniz. Sominenin onunde sicacik..

VuslaT dedi ki...

Şekerciğim biliyorsun içmiyorum, içeceklerden anlamam ama iş yemeğe, yiyecek şeylere gelince sofra başından kolay kolay kalkmam:)) Mesela o değişik turp mudur şalgam mıdır nedir gözüm kaldı onda, tatsam beğenirsem hepsini yesem, beğenmezsem diğer çeşitlere geçsem olu demi..

Bol sohbetli, muhabetli, dost sofralarınız daim olsun inşallah.. Sevgilerimle.. Ha 05 ocak kızımın evlenme yıldönümü bende onlara bişeyler pişirmeliyim:))

SEVALCE LEZZETLER dedi ki...

Güzel gönüllüm,
Dostluklarınızı nefis lezzetlerle taçlandırmışsınız ne güzel.
Soğuk havayı da sohbetlerinizle ısıttığınıza eminim.
Dostluğunuz daim,lezzetiniz bol olsun.
Emelcim bu aralar hatta uzun süredir pc ye bakamıyorum.Bu aralar da ailece bir arada olunca pek vakit ayıramıyorum.
Canım,2 yorum yoktu 1 tane vardı.
Sevgilerimle öpüyorum canım.

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Sulem tesekkurler bugunde somunenin onunden hic kalkmak istenmeyecek bir gun:)

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Vuslatcim icecekler bsna yiyecekler sana..sen gel ben meyve sulari ile hazirlarim yanindada bol muhabbet daha ne olsun dimi?:) Bir sene oldu bile desene..mutluluklarinin her gun dahada artacagi nice yillar olsun kutlanan. Sen pisirince haber ver ben sana geleyim. Senin yemekler kimbilir ne lezzetlidir ne cesitlidir:) sevgiler yolladim..kolay gelsin.

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Sevalcim yogunlugunu biliyorum vaktin ve zamanin oldugunda aramiza katilacagin gunleri bekliyorum..Dost sohbetleri olunca yemeklerde guzel geliyor. Lezzete lezzet katiyor. Hepimizin sevdikleri ile guzel muhabbet sofralari olsun. Hayirli haberlerini bekliyorum sevgiler, optum:)

Heyyfi dedi ki...

Canım arkadaşım, ne kadar güzel ve sıcacık bir yazı olmuş. Keyifle okudum. Yeni yıl geldi gelecek derken ilk haftayı bile bitirdik gerçekten :)
Bu yıl hedeflerim arasında yeniliklere açık olmak geliyor :))
Hemen uygulamaya başladım bile. Geçenlerde katıldığım şarap tadımında bütün şarapları içtim :))))
Bu arada bir önceki yazındaki soruna cevap olarak : Arcadia cabernet franc merlot roze, Arcadia sauvignon blanc narince sek beyaz, diğer üçünü hatırlamıyorum . Bunlarıda şöyle hatırlıyorum, beğendiğimiz için alıp eve geldik ve şaraplıktan bakarak yazıyorum, zira ezberden asla yazamazdım, kopya çektim anlayacağın :)))))
Seviyorum seniiiiiii.......

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Heyyfim en cok yeniliklere acik olma fikrini sevdim:)) gecenlerdr haberlerde bir bayan butun saraplari bitirdi diye bahsediliyordu bende acaba kimki demistim.
Megersem senmissin:)) bende senden kopya cekip denenmesi gerekenler listeme ekleme yaptim..liste aldi basini gidiyor:))Arcadia yi cok duydum orada iken denedimmi hatirlamiyorum..yani birsen degilsin hatirlamayan onca sarap ismi ..bazen zor oluyor:)) bir sarap tadiminda yanyana olmak dilegim. Kimbilir belki gerceklesir ben dileyimde:))bende seni seviyorummm( amanin ilan-i ask etmenin de boylesi hehheheh)

özlem dedi ki...

çok güzel bir yazı olmuş.
ellerine sağlık
bende beklerim sevgilerimle

Arzu Sözen dedi ki...

Iyi yillar diliyorum.. dostlarla sarmalanmis nice keyifli sofralariniz olsun hersey harika gorunuyor.. sevgilerle..:-)

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Ozlem hosgeldiniz tesekkur ederim:) sizin blogunuzda cok hos yine ziyaret edecegim. Sevgiler..

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Arzu Sozen cok tesekkur ediyorum. Dostlarimizda guzel sofralarimizda eksik olmasin. Sevgiler..

İstanbul Kazan Ben Kepçe dedi ki...

Ne güzel şeyler yapmışsın canım :)) Ellerine sağlık..

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Busracim tesekkur ederim:)

Hanife Mert dedi ki...

Harikasın Emelciğim... Hem dostlukların hem tariflerin. Eline emeğine sağlık canım öptüm.
sevgiler.

yildiz dedi ki...

2014 yili sana ve sevdiklerine
sans,huzur ve saglik getirmesini diliyorum Sevgili DostBahcem...
Görseller bir harika,böyle güzel nice sofralarda dost kahkahalarin eksik olmasin.Sevgiyle ve dostca kal...

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Hanifecigim cok tesekkurler:) Dostlar olmadan olmaz.
Sevgilerimi gonderdim:))

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Sevgili Yildiz.hepimiz icin sansli ve mutlu bir yil olsun
Dostlarimiz ve dostlarla cevrelenen masalarimiz eksik olmasin..sevgilerimi gonderdim canim..

deeptone dedi ki...

ne güzel sen hep böle gündelik yaşamı annat bize. çok tatlı yaaa.
:)

Adsız dedi ki...

Yeni gelen yıl sofran kadar lezzetli ve bereketli geçsin inşallah:)

Miğföy böreği sunumuna bayıldım.
Kenarlarındaki kesikleri karşılıklı aynı hizada mı yapıyorsun?

Sevgiler

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

deep..is guc yemek tarifleri yok gunluklerimi yazim bari :)) soguk oldu kar yagdi yol temizlendi kar yagdi soguk oldu buz yagdi..hava isindi bugun bahar sis var:))) vs.vs

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Sevgili destiny hepimiz icin bereketli lezzetli sofralar olsun. Evet karsilikli kenarlari borek icinin ustunde sac orgusu gibi birlestiriyorsun: bir sagdan bir soldan alip uzerine kapatiyorsun :) sevgiler..

AslıASLI dedi ki...

Canım Emelim havanız cidden çok soğukmuş, 10 metre mesafede insanın elleri donuyorsa gerisini düşünemiyorum bile. Ama ne güzel sıcacık dostlarla birlikte şömine önünde sıcacık sohbetler insanı nasılda ısıtır.
Valla hazırladıklarınıza bittim ben :) hepsi çok güzel görünüyor, ben olsam aynen senin gibi hiç kalkmak istemezdim.
Yeni yılın ilk yazısını çok sevdim keyifle okudum. Şarap bende çok şekerli sevmiyorum, nasıl desem biraz buruk olucak. Ama yinede her şarabı denemeyi bende severim :) Afiyetler olsun ve Yeni Yıl sana, tüm sevdiklerine mutluluk, sağlık ve Sevgi dolu günler getirsin canım benim. Öpüyorum çok.

bücürükveben dedi ki...

ilk fotoğraftaki gel beni iç diyor adeta:))emelciğim yine bir sürü şeyler hazırlamışsın eline sağlık, afiyet olsun...-30! brrrrr kolay gelsin...Ankara'da epey soğuk ama o kadar değiliz..yine de şifayı kapmış durumdayım epey oldu geçmiyor da kahrolası:( merlot deyince senin bana tavsiye ettiğin şaraptı yanlış aklımda kalmadıysa ah bak hala alamadım, sözümü tutamadım ama mutlaka alıp, tadıp, bloguma yazacağım yani unutmuş değilim bir türlü fırsatım olmadı...

sevgilerimle:)

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Aslim tesekkur ederim :) umarim yeni yilda yeni umutlar yeni mutluluklar olur. Bu sene kisimiz zor geciyor ama gel gor bugun hem sis vardi hem yagmur kar buz eridi heryer sulu:) ustelik ruzgarsiz ve 6 derece sanki bahar geliyor:)) soguk oldugunda en guzel sey somine onunde oturmak kahve cay yada sarap icmek:) belki bir gun bir araya gelme sansimiz olursa seninle bir iki taste e jatiliriz. Sanirim damak lar ayni gibi:)) Turk saraplarindan cok bilgim ve tadim fikrim yok ama aklinda olsun Chile den satis yapiliyor orada denemediysen carmenera olanlardan yada bulursaniz malbec olanlardan deneyin derim:) sevgiler mutlu guzel gunler optumm:)

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Mujdecim gecmis olsun. Sayet sarap sevmis olsaydin hemen iyilesirdin bogaz agrisi oksuruge birebir:))saka bir yana bir gun deneyip paylasacagin gunu bekliyorum:)) Burasi su aralar fena degil. Ankaranin ayazi kotu olur usutur bilirim. Biran once iyilesmeni diliyorum..Sevgiler :)

Mehmet Osman Çağlar dedi ki...

Sofradaki güzellikler ve sıcak şarap kadar lezzetli,sıcak, huzurlu bir yıl geçirmenizi tekrar diliyorum.
Bu ara da Amerika'daki arkadaşlardan sıcaklığın -50 derecelere kadar düştüğünü, Niagara Şelalesi'nin donduğunu duydum. Mersin'den
Kanada'ya sıcak sevgilerimle...

deeptone dedi ki...

evet öle yaz evet. normal gündelik hayatını yaz işte evet günlükünüüü.
çok hoş böle.

bi deeee iy7i pazarlar huzurlu pazarlar bana neeee yaaaa.

:)

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Mehmet bey tesekkur ediyorum hepimiz icin huzurlu bir yil diliyorum. Amerika bizden daha kotu bu sene. Bir ara eksi 40 idi buradada. Niagara yillar sonrasinda donmus bu hafta yagmur nedeni ile gidemedik. Haftaya gidebilirsek resimleyip sizlerlede paylasirim. Goruntu harika..Canadadan da sizlere sevgi ve selamlar :)

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

deeppp:))iyi pazar gecesi sanada :))alemsin gunluk hmm bakim belki temam:)