28 Ekim 2013 Pazartesi

CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN..

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 90.yılını cumartesi akşamı 600 kişilik bir grupla kutladık. 

Atatürk posterlerinin ve devrim ve ilkelerinin, Türk bayrağımızın duvarları süslediği, tüm gece boyunca Atatürk ün ve bizlere bıraktığı vatanın nasıl kazanıldığı ile ilgili ve Kurtuluş savaşımızdan bazı görünümlerin yer aldığı slayt gösterilerinin gece boyunca gösterildiği muhteşem geceye, gecenin anlam ve önemini belirten konuşmalar sonrasında İstiklal marşımızın ve Canada marşının hep birlikte okunması ile başladık..

Yemek sırasında genç folkler grubumuz bizlere unutulmayacak gösteriler sundular..Türkü ve şarkıları, zeybek havaları takip etti, yine hep birlikte kırmızı mendiller ve Türk bayraklarını sallayarak Andımızı okuduk. Çok güzel bir organizasyonla hazırlanan ve her yıl kutlamaları yapılan Cumhuriyetimizin 90. yılı için bir kez daha Mustafa Kemal Atatürk ve vatan için savaşan tüm şehitlerimizin önünde saygı ile eğildik. Geç vakitlere kadar devam eden bu anlamlı geceyi hazırlayanlar sağolsunlar. Vatandan binlerce km.uzakta olan bizleri bir araya getirip bu özel bayramımızın en güzel şekilde kutlanması için ellerinden geleni yapmışlar. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız hepimize kutlu olsun....

45 yorum:

Unknown dedi ki...

Yazını gözlerim dolarak okudum inan. Binlerce kilometre uzakta, en büyük bayramımızı bu kadar detaylı bir organizasyonla kutlayabilmek büyük mutluluk. Burada insanlar iki yaka arasında gidip gelemesinler, kutlamalar bölünsün diye, saat 18.00 den sonra vapur seferlerini durduracaklarmış.:( Engel olabilir mi? Tabii ki Hayır! Saat 14.00 itibariyle başlayacağız. Önce Kadıköy, sonra Bağdat Caddesi. Tüm organizasyonu hazırlayanları kutluyorum ve helal olsun diyorum.

Nurşen Aksoy dedi ki...

Süpersiniz...Ne mutlu Türküm Diyene.!!!

Elifin Terazisi dedi ki...

Ne anlamlı bir gece olmuş. Yazık ki vatanımızda böyle güzel Cumhuriyet baloları yapıl(a)mıyor.
Bayramımız kutlu olsun, yarın inşallah Anıtkabir ziyaretimi, siz uzaklardaki Atatürk ve Cumhuriyet sevdalılarının yerine de yapacağım.

Deniz dedi ki...

Cumhuriyetimiz kutlu olsun. Kutlamanız çok güzel geçmiş görünüyor. Biz de yarın kutlama yürüyüşüne katılacağız bir aksilik olmazsa. Çok coşkulu geçiyor bu yürüyüşler, binlerce insanla beraber olmak insanı çok etkiliyor. Daha nice yıllar kutlarız umarım bu şanlı günü.

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Nilguncum yorumunu okuyunca urperdim bu nefret niye..halki engellemek niye..keske orada olabilsem keske sizlerle yuruyebilsem..kalbim orada olacak haberlerini bekliyorum...milyonlar bur yrek olacak yarin..bayramimiz kutlu olsun canim..

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Nursencim..Cumhuriyetimiz kutlu olsun...sizlerde supersiniz orada..

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Elifcim gercekten cok guzel bir gece idi..aramizda olsn yabancilar bile bizim coskumuza katildi..Anitkabir ziyaretine yureginde bizlerde olacagimiz icin cok tesekkur ediyorum..Nice kutlamalarimiz olsun..

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Denizcim biz burada bir avuc insan sizlerse milyonlar olarak kutlayacaksiniz..kalbim sizlerle olacak..Cmhuriyet bayramimiz kutlu olsun..

Hanife Mert dedi ki...

Emelciğim ne mutlu size... Ana vatandan uzakta bizden daha iyi daha güzel kutlamışsınız. Okurken çok duygulandım.
Canım hepimizin Cumhuriyet bayramı kutlu olsun. Sonsuza kadar paidar kalsın.
Öptüm seni, sevgilerimle.

Unknown dedi ki...

Harikasınız Emel ablacım bizde yarın inşallah elimizde bayrağımızla sokaklarda olacağız... Seninde Cumhuriyet bayramın kutlu olsun:)) sevgilerimle

Lezzet Senfonisi dedi ki...

Emelcim harikasınız, tüylerim diken diken oldu, yüreğimden birşeyler koptu sanki okurken. Çünkü cumhuriyetin anavatanın'da bile artık gönül rahatlığıyla kutlama yapılamıyorken, çok mutlu oldum canım arkadaşım. Hepimizin bayramı kutlu, mutlu olsun.
Kanada'yı bile ısıtır, türk'ün ruhu oradayken ve böyle güzel yaşanıyorken, yaşasın cumhuriyet insanları.
Sevgiler sımsıcak...

Emel Yılmaz Akan dedi ki...

Cumhuriyetimizin 90 .yılını siz bizlerden daha anlamlı ve güzel kutlamışsınız ...Umarım bizde yarın sorunsuz ve tüm coşkusuyla kutlama şansını yakalarız... Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun...

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Hanifecigim mumkun oldukca katilmaya calisip kendimizce birseyler yapiyoruz. Oylesine guzel bir ortamdiki ozellikle Istiklal marsimizda ve diger marslarda..umarim Vatandada cosku ile kutlanacaktir..ve sonsuza kadarda kutlayacagiz.bende opuyorum sevgiler canim

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Elifcim benim..gonlum sizlerle olacak..coskulu bayram olsun ellerden bauragimiz dusmeyen. Hepimizin Cumhuriyet bayrami kutlu olsun canim..sevgiler sanada.

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Oznurcum okadar guzel bir ortamdiki..bayragimiz Atamiz heryerdeydi..sesler ortaligi cinlatti marslarda..Cumhuriyetimizin sahipleri bizleriz simdi..ve sizler ve genc ler..Yasasin Cumhuriyet insanlari..ne guzel yazmissin..Bayramimiz kutlu olsun canim bende sicacik kocaman sevgilerimi gonderiyorum.

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Adasim Emel..layikiyle kutlama olacagindan eminim..Cumhuriyet Bayramimiz Kutlu Olsun...

Lezzetli Sanatlar dedi ki...

Sevgili Emel, kutlamayı coşkuyla, inançla hep birlikte yapmanız inanın beni çok duygulandırdı. Sizlere uzaktanda olsa katılıyor, aynı duygularla Türkiye Cumhuriyeti'nin ilelebet varlığının Cumhuriyetle sürmesini diliyor, Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun diyorum.

yesimdusova dedi ki...

çok güzel bir kutlama olmuş, özendim.. eski kutlamalar gibi olmuş..balo havasında:) burada ancak stadlarda kutlama yapılıyordu, onuda kaybediyoruz yavaş yavaş:( Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun..

zeynep dedi ki...

Cumhuriyet Bayramımız Kutlu olsun . Harikasınız .
Sevgiler.

Depresif Ayu dedi ki...

Hepimizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun Emelcim. Ne mutlu bizlere, ne mutlu kıymetini bilenlere.

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Sevgili Lezzetli Sanatlar, Yesimdusova, Kardelen Sezgin ve depresifcim..Cumhuriyet Bayramimiz Kutlu Olsun..hepinize sevgiler..

AslıASLI dedi ki...

Canım Dostbahçem bizim burada da fener alayı düzenlendi Cumhuriyetimiz dolayısıyla, coşkuyla kutlamak harika bir şey çünkü ülkemiz ve Atatürk'ümüz bunu hakediyor. Fakat sizin kutlamalarınız ne kadar güzel öyle sevindimki.
Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun :)

balböcükleri dedi ki...

Oooo çok güzel bir kutlama olmuş ne mutlu. Nice nice cumhuriyet kutlamalarına diyelim.

bücürükveben dedi ki...

600 kişi ha! Çok güzel, harika, valla orada olmak isterdim, kızkardeşim geldi önemli bazı ailevi, çocukları da ilgilendiren işler var onları konuştuk..o yüzden evden çıkamadım bu yıl...balkonuma üç tane bayrak astım komşular biraz bakıp utansın diye zira bayrak asmaya üşeniyorlar:(
canım bayramın kutlu olsun sevgilerimle:)

Başak dedi ki...

Büyük bir dayanışma içinde ne güzel bir kutlama olmuş. Harika bir şey, bu kadar uzaklarda... Bayramımız kutlu olsun canım :)

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Aslicim..bu tur ortamlarda bazen kendimi Turkiyede saniyorum..kendimizi kaptiriyoruz bazen. Binlerce km.uzakta olsak Cumhuriyetimizi kutlamaya engel degil vede cok guzel oluyor..sevgilerimi gonderiyorm Cumhuriyet bayramimiz kutlu olsun diyorum canim benim

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Balbocukleri tesekkurler..nice kutlamalar olsun..

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Mujdecim..guzel bir kalabalikti..Turkiyedekilere internet baktim biraz. Cikamadiysanda disari bayraklarinla katilmissin. Dilerim aile isleriniz hallolur. Hepimizin bayramimiz kutlu olsun sevgiler sanada:)

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Basakcim organizasyon guzeldi biz sadece katildik..benim hosuma gitti gurur duydum..bayramimiz kutlu olsun..

Özgür Tatlar dedi ki...

Ne güzel ne özel bir gün.sonsuza kadar yasasin cumhuriyetimiz.

Heyyfi dedi ki...

Emel'ciğim, "işte budur" dedirten bir organizasyon olmuş...
Vatan sevgisi km. ler dinlemiyor...
Bence buradaki birçok kişiye de örnek olması gereken bir gece olmuş...
Km. lerce uzaktan bile Cumhuriyetimize ve değerlerine sahip çıkıyor olmanız beni çok duygulandırdı...
Oradaki herkesi kucaklıyorum ve teşekkür ediyorum...
Harikasınız...
Burada da herşeye rağmen büyük bir coşku ve gururla kutladık canım...
Bu büyük bayramımız hepimize kutlu olsun...
Sevgiyle kucaklıyorum canım...

Ferkay dedi ki...

Evet canım yazdan sonra bu tatil bana çok iyi geldi. Sizleri çok özledim.
Canım ne güzel siz uzaklarda kutlarken bize burada engel olmal için herşeyi yapıyorlar. Hepimize kutlu olsun..

vişnap dedi ki...

Canım Emel'immm burada da çok güzel geçti,çoşku ile kutlandı Cumhuriyet Bayramımız.Tekrardan hepimizin kutlu olsun.Sevgilerimle tatlımm..

VuslaT dedi ki...

Emelllllll 1 sayfa yazdım hoppp internetim gitti yaaa:((( Canımsın en büyük en anlamlı Cumhuriyet Bayramımızı binlerce km öteden coşku ile kutlamanız çok duygu verici, heyecan verici. Hepimizin bayramı kutlu olsun. Ayrıca mesajın için teşekkürler.. Sana eşine ve Deren'e sevgiler.. Çok öptüm seni..

ilhan dedi ki...

O kadar uzakta kutlamak ne kadar duygulandırır insanı. Kim organize ettiyse helal olsun. Bu sene bütün Türkiye'de olduğu gibi oralarda da çok coşkulu olmuş görüldüğü kadarıyla. Başaramayacaklar bayrağımıda, andımızdan soğutmayı.

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Ozgur tatlar gercekten ozel ve guzel bir gece idi..sonsuzluga kadar kutlamak dilegimiz..

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Heyyficim senelerdir buyuk bir ozveri ile yapiyorlar..biz pek katilamiyorduk pazar gecesi oluyor diye bu sene cumartesiye alindi ve tabiki kosarak gittik..hem duygulu hem eglenceli ..en hosuma gidende topluca marslari okumak oluyor..Tutkiyedede cok guzel kutlandi takip ettim int.ten.Hepimize kutlu olsun diyorum sevgilerimi yolluyorum..

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Feraycim ozlettin kendini:)ama iyi ol keyfin yerinde olsun onemli olan o..acigi kapatirsin:) sevgiler..

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Visnapcim canim..guzel coskulu kutlamalar olsun hep. Sevgiler sanada kocaman:)

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Vuslatttt..yaramaz internet kacti demek huh:))) uzaklarda olunca bu anlamli gunler daha bir guzellesiyor..nice kutlamalar olsun. Msg i aldigina sevindim:)arada ses veririm..sende selamlarimi ilet lutfen.
Bende optum:)

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Ilhan bu organizasyonu senelerdir yapiyorlar..guzelde hazirlaniliyor..insan boyle ortamlarda kendini bir an vatanda kutluyor hissediyor..sonsuza kadar olacaktir kutlamalar..Turkiyede muthisti bu sene..sevgiler..

*mehtap dedi ki...

biz buralarda artık Bayram gibi değilde bir mücadele gibi kutluyoruz, zorla itile kakıla.
Uzaklarda tüm kalbiyle Cumhuriyet Bayramımızı kutlayan herkese kucak dolusu sevgiler , saygılar..

gooogoook dedi ki...

Emel Hanım, harikasınız, bu kutlamaların bu şekilde gerçekleşmesi çok mutlu etti, gurur duydum. Demek zaten öncden de kutlanırdı, bunu duymak çok hoş oralarda insan kendisini bu şekilde kutlamalarla vatanında gibi hisseder gerçekten. Tebrikler ve yeniden kutlu olsun Cumhuriyet Bayramımız.

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Mehtapcim bu sene oradada cok coskulu kutlamalar oldu takipteydim...bizlerdende sizlere kocaman sevgiler gonderiyoruz:))

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

gooogoook evet hersene ayni cosku ile kutlanir burada..her seferinde katilmak mumkun olmasada icinde bulundugumuz zaman buyuk keyif aliyoruz duygulaniyoruz..Bu senede oyle idi..hepimize kutlu olsun Cumhuriyet bayramimiz..sevgiler:)