19 Haziran 2013 Çarşamba

Merhaba!

Domatesler
Günlerdir Türkiyemizdeki yaşananlarla ilgili yatıp kalkınca..bir çoğumuz bloglardan uzak kalıp, bir çoğumuzda kendi yoğunluğumuz nedeni ile paylaşımlar yapamaz olduk..Açıkçası içimden gelmeyince ve sosyal media üzerinden takip ettikçe, hem kızgın, hem kırgın kabuğuma çekildiysemde, hayatımız kaldığı yerden, ama biraz buruk devam ediyor tabiki..Günlerdir bahçemize bile bakmadım..havamızda müsait olmayınca bu sabah ta güneş ışınları odaya vurunca, gün bu gündür diyerek kahvemi bahçede içmek istedim..birkaç hafta önce ekilen domatesler -gazsız- biberler, baharatlar, fasulyeler salatalıklar almış başını gitmiş..hoşuma gittiler bakmamışım ihmal etmişim, her nekadar bahçe ile ilgilenen ben olmasamda birkaç resim çekip sizlerle paylaşmak istedim..

Maydanoz, kekik, lavanta, nane vs.

Biberler  ve salataliklar
Bahçede dolaşan -özellikle gece-küçük tavşan ailesi var..canına okuduklarım çiçekleri ve bazı fasulyeleri traş etmiş gibi dümdüz kemirmişler:) yakalayıp pişirmek lazım onlari ızgarada çevirsek iyi olur diye düşünüyorum,  kızmayın kızmayın sadece şaka yapıyorum..hiç bir canlıya kıyamam..yılan bile olsa:) 

Bu arada bu sabah mail box ıma gelen bir yazının adresini paylaşıyorum T-24 Bagımsız internet gazetesinde (t24.com.tr/yazı/diren-gözyaşı-diren-kahkaha)  Gezi ile ilgili bir genç kızımızın yazısı var..ilgilenenlerin-tarafsız olarak- okumalarını tavsiye ederim..ayrıca face ten beni takip edenler, benim sayfamdan okuyabilirler...umarım günlerimiz hep güneşli aydınlık geçer. Sevgiler..

61 yorum:

*mehtap dedi ki...

ne güzel taze taze sebze yiyebilmek, bizim gibi apartman mahkumları için lüks yani.Ama benimde geçen sene aldığım saksıda küçük bir gül fidanın dibinde domates fidesi çıktı:) aslında ben önce inanamadım ama komşum aa bu domates hemde sırık domatesi deyince emin olduk, şimdi bekliyoruz bakalım ürün de verecekmi saksıdaki domatesim:)) sevgiler..

Unknown dedi ki...

Keyfimiz nasıl kaçtı değil mi? Esasında keyif kaçması ile sınırlayabilmekte mümkün değil. İçimiz yandı, canımız acıdı. Oradaki her bir çocuğu, kendi çocuklarımın yerine koyarak seyrettim. Son bir hafta ise ne yazık ki bakamıyorum, dinleyemiyorum... Çünkü ben, ben olmaktan çıkıyorum.:( O bahçede birer fincan kahve yudumlamayı, dertleşmeyi çok isterdim. Sen içerken, huzuru bizimle paylaş ne olur. Sevgiler can kardeşim.

Hanife Mert dedi ki...

Merhaba Emel hanımcığım,
Yazdıklarınıza kesinlikle katılıyorum. Ben de aynı ruh halindeyim. İçimden yazmak paylaşmak okumak hatta bazen yorum yazmak bile gelmiyor. Ama toparlamak toparlanmak lazım...
Bu arada bahçeniz çok güzel bayıldım..
Sevgilerimi bırakıyorum, görüşmek üzere...

VuslaT dedi ki...

Emelcim öncelikle geçmiş olsun. İyileştin ya gerisi önemli değil. Bahçe işlerinden eşin anlıyor olmalı. Banada öğretse biraz.. Bende saksıda biber, kekik, fesleğen, domates ve çilek yetiştirmeye çalışıyorum. İnşallah mahsul toplayıp hatta pazarda satıp zengin olmayı hedefledim. Lakin senin bahçe benim bahçeye bin basar.. Bir dal maydonoz aldım şimdilik kocaman öpüp kaçıyorum:))

Nurşen Aksoy dedi ki...

Minik bahçene bayıldım,bence en büyük lüks böyle bir güzelliğe sahip olabilmek..sevgilerimle..

vişnap dedi ki...

Canımmmm bahçeler gibisi yok keyfi bambaşka oluyor.Sorma bir huzursuzluklar içindeyiz ki ülkemizin bu son durumları hepimizin canını çok sıkıyor.Umarım en kısa zamanda olaylar dinginleşir.Sevgilerimle tatlımm.

bücürükveben dedi ki...

Emel'ciğim senin bahçene bayılıyorum, tavşanları görmeyi çok isterdim ama zarar veriyorlarmış keratalar:)benim bir komşumun da köstebeklerle başı dertteydi...yürüyüşten yeni geldim okuyamadım henüz o yazıyı ama mutlaka okuyacağım...sevgilerimle:)

Depresif Ayu dedi ki...

Emelcim taze otları sebzeleri yemek ne güzel değil mi. Gerçi böyle dediğime bakma, ben elimi toprağa değdirmeyen bir tipimdir. Birileri yetiştirsin, toplayıp getirsin önüme :)

Sevgiler arkadaşım.

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Mehtapcim tesekkurler..sende sanliymissin bak eklmeden domatesin oldu:) buyur topragi coksa saksinin. suyunuda verirsen domates te olur..1 tanede olsa afiyetlen yersiniz:)sevgiler..

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Nilguncum bende senin gibiyim ki siz oradasiniz dahada cok etkilendiniz etkileniyorsunuz..tv.lere bakmiyorum ama haberleri gunluk takip ediyorum ama bazen yine soyleniyorim kiziyorum..bildigin hal durumundayim..ah canim keske gelsen ne kadar mutlu edersin..karsilikli iceriz caylari kahveleri..sohbetimizin en koyusuna dalariz..belki bir gun olur diyorum ne dersin?:)firsat oldukca paylasirim merak etme nasilsa tarif olayi bende fazla yok:) sevgilerimi ilettim canim..

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Sevgili Hanife, bircogumuz ayni durumdayiz sanirim..keske hersey hep gulluk gulustanlik lolsa..huzursuzluk hic olmasa..bir gun belki?? Bahcemiz fena degil havalarimiz musait olursa butun gunu gecirebiliyorsun..baska yer olmayinca gidecek:) sevgilerimi yolladim:)

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Vuslatcim, senin o hayalin bir gun gercek olacak eminim..sen yinede yetistir baharatlari hic belli olmaz demet demet satarsin bakarsin:) seninde bahcen var saniyorum..ama vaktin yok biliyorum..benden alirsin lazim oldukca merak etme:) sevgiler canim..

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Sevgili Nursen cok tesekkur ediyorum..buralarda bizi kurtaranlar bahceler oluyor:)
Hayatimiz orada geciyor yaz zamanlarinda..sevgiler..

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Visnapcim umarim hersey duzelecek diyorum..bu arada ben senin gibi denize bakip keyif yapamadigim icin ancak bahcemde sebzelere bakip keyif yapiyorum:) idare ediyorum iste:) sevgiler canim..

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Mujdecim sorma tavsanlar cok fena dislerine ne gelirse kemiriyorlar..sincap lar minik erikleri caliyorlar, cicek soga nlarini caliyorlar..kostebekte vardi gecen sene ama bu sene yok bolcada farecikler var-Bucuruk u gonder bize:)
yok yok yani bizim burada ne ararsan var hayvan cesidi olaraktan:) yaziyi okumussun simdi gordum..sevgilerimle

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Ayucum sen saniyormusunki ben bahce ile ugrasiyorum evdeki saksilari bile degistirmem cicekler olurse kaldirip atarim:) bahcedende sadece mahsulleri toplama isini yaparim birde keyfini cikaririm okadar:)sevgiyle..

tubanne dedi ki...

İsminin Emel olduğunu kopya çektim ve Emel abla diye hitap etmek istiyorum izninle:)Aynı sebeplerden dolayı bloga uğramaz oldum:(Bahçene bayıldım,çok güzel bakmışsınız.Çok şanslısın bu konuda:)Saksıda yetiştirmeyi denemek istiyorum ama şu an uğraşamam herhalde:)Çok öpüyorum,güzel bir günün olsun:)

MÜGE KÖKLÜ ATİK dedi ki...

Canım merhaba, hoşgeldin ve hoşbuldum...ben de bir süre bloğuma uğramadım, içimden hiç gelmedi açıkcası. Kalbim ağrıdı, çok aza indirgediğim uykularımdan kabuslarla uyandım. Bu ülkede yaşadığımız durum aslında büyük kibir ve ego savaşıydı! Uyanık olmayan da uyandı birden. Bu ego ve kibir birçok kişide rastlanılası bir hal! Çok üzülüyorum, çok zavallı buluyorum bu insanları! Bu kayıpları unutmayacağız! Neyse uzatırsam çok uzayacak sayfanda doğru değil:) sayfasında ego savaşları dönen bloggerlara ayıp olur

Bahçeni çok beğendim, parmağım iyileşir iyileşmez hemen yazlığa gidiyorum. Bahçe işlerinden anlamam ama bahçemizde domates biber fesleğen kekik maydanoz ve semizotu var! Taze taze yemek çok keyifli oluyor. Bahçeden toplayıp, kahvaltı sofrasında yerini alması müthiş

Seni sevgiyle kucaklıyorum

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Sevgili Tuba tabiki Emel abla diyebilirsin:) bahce isinden inan hic anlamam ben heptoplayiciyimdir. Aslinda bir iki saksi alip iki domates eksen yada sevdiginiz baharat sulama isinide Ege ye versen bak ne guzel buyur.. Bir dene vaktin olursa..bende ikinizide optum.guzel bir gun diledim.

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Mugecim evet sende hosgeldin:) yazdiklarinin her bir harfi ne kadar dogru..karsilikli oturup sohbet etmek isterdim uzun uzun...
Yazlik olayi ne guzel bizim memlekette ozledim oralari..eminim guzel bir yaz gecireceksiniz ailecek..domates ve baharat olmasi bile yeterli taze taze ne zevkli yeniyor onlar. Artik Ates toplar senin icin:) parmaginin acisi azalmistir umarim..guzel gunesli gunler dileyerek kucakliyorum her ikinizide..:) time to go work now:) :)

VuslaT dedi ki...

Ah sorma Emelcimmm bahçem yok sadece teraslı evim var ama terastaki tüm yetiştirmeye çalıştıklarımızı meloş kökleyip kökleyip atıyor. Çiçek açmazsa meyve vermezse yetiştirtmiyor malesef. Bende mutfak balkonumda yetiştirmeye çalışıyorum..
Neyse yazları sana gelirim artık:)) bahçe keyfi yapmaya..

Lezzet Senfonisi dedi ki...

Bahçenin keyfini çıkaran tarafta olmak çok hoşsun :) bende öyleyim galiba hiç ilgimi çekmiyor henüz diyelim :) ama illede organik olsun, doğal olsun diyede çırpınırım satın alırken sebze ve meyvelerimi.
Laf aramızda, benim elimde kaktüs bile kurudu :)) durum o kadar vahim yani.
Güzel, aydınlık günlere Emelcim, görüşebilmek dileğiyle, sevgiyle sarılırım...

anne eli gibi dedi ki...

merhaba canım,hoşgeldin.
bende yeni yeni yazmaya başladım,hepimiz çok üzüldük ama inşallah geride bırakacağız bunu da.Bu arada bahçen harikaymış,imrendim valla :)

Heyyfi dedi ki...

Canımmmm, ne kadar tatlı tatlı yazmışsın öyle...
Seni de yazılarını da çok özlemişim. Resmen üzerimize bulutlar indi sanki günlerdir. Ne yazı yazmak ne de blog takip etmek gelmedi içimden. Gündem her an değiiyor, taze kalıyor ülkede.
Neyse canım arada bir böyle soluklanmak iyi geliyor.
Bahçene bayıldımmm. Tam da ihtiyaç duyduğum bir anda okudum yazını. Nane, fesleğen kokularını aldım sanki. Bir de taze demlenmiş çay kokusunu:))
Beli kırılan iki lafın keyfini hissettim sanki. Ellerine sağlık arkadaşım, yanımdasın gibi hissettim.
Bu arada o tavşanlara selam olsun:)))
Öpüyorum canım seni...

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Vuslatcim herzaman beklerim seve seve biliyorsun:) seninde bahcende yetistirecegin sebzeler olacak ilerki yillarda biliyorum..ozamanda ben sana gelecegim:0 sevgiler mutlu hafta sonu diliyorum..

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Oznurcum, bahceyi dedigim gibi sadece keyif yapmak icin severim yoksa hic bana gore degildir bahce isleri..olsun yanliz degilsin kaktus konusunda..ben herseyi kurutuyorum:) saksi cicegi bile sevmem ..ama evde olanlarida suluyorum iste..ne zaman olurlerse atiyorum:) ne fenayim..
Gunesli gunlerimiz olsun diyorum mutlu hafta sonu diliyorum canim sevgiler:)

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Anne eli gibi tesekkur ederim canim, hepimiz uzulduk uzuluyoruzda hala..umarim hersey guzellesecek diyorum..
Bahcem bizim kurtaricimiz yaz zamanlarinda..alisincada cok seviliyor ..her vaktimizde disardayiz:) Buyrun beklerim Yagizida getir ama :)) sevgiler..

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Heyyficim canim..gunlerdir tv.ye gazetelere sosyal media ya kilitlendim bende..sizler daha cok icinde olunca durum ne kadar vahim goruyorsunuz bizimde yureklerimiz hep orada elimizden gelen fazla sey olmuyor aydinlik guzel gunler onumuzde diyorum..onca bunalim sikinti sonrasi baktim bahcede ihmal olmus ne kadar buyumus hersey hic bakmamisim..tabiki ilgilenen ben olmayinca anlamamisim:) en azindan resimleyim dedim..iki gundur havamiz cokta guzel..bu aksam bahce keyfimiz olacak:)gel hadi Fatih le birlikte..ah ne sevinirim..caymi istersin kahvemi yoksa sana hafif olandan bir Rose mi:))
belki bir gun diyorum gelecek o gunler sevgiyle kucakliyorum mutlu keyifli hafta sonu diliyorum canim..

İstanbul Kazan Ben Kepçe dedi ki...

Harika bir paylaşım olmuş.İçim açıldı :)

siyah kuğu dedi ki...

Canımmmmmm merhaba ben geldim:) şükür kavuşturana
kocaman öpüyorum.

Asiye VURAN dedi ki...

imrendim bahçenize biz büyük şehirlerde baharın geldiğini bile anlamıyoruz taş yığınlarının arasında sevgiler

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Busra tesekkurler..sevgiler:)

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Siyah kugummmmm canim hosgeldin. Yine aklima dusmustun nasildin acaba diye:) hersey iyimi duzeldinmi? Haberlerini alirim artik..bende optum kocaman:)

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Asiye burada toprak cok olunca kucukte olsa bahceli evler revacta..beton yigini yok bizim buralarda...bahceler guzel oluyor..zamanimizi geciriyoruz oyalaniyoruz..sevgiler..

Asiye VURAN dedi ki...

ne güzel bizim içinde oturup bir bardak çay için bahçenizin köşesinde ayrıca beni merak ettiğiniz için çok teşekkür ederim sağlığım iyi şimdilik sevgiler

AslıASLI dedi ki...

Dostbahçem hepimiz aynıyız galiba ne yazmak ne okumak istiyoruz. Ama geçicek bu günler ülkemiz ve insanlarımız için her şey düzelicek inanıyorum ben.
Bahçene bayılıyorum öyle huzurlu görünüyorki bende minik bahçemizde uğraşmayı kitap okumayı seviyorum. Özellikle sardunya ve ortancaya acaip ilgim var :)
Bu arada azcık domates ve biberde ektik işten her geldiğimde bir değişiklik varmı diye bakıyorum :)
Tavaşnlar çok çabuk ürüyor dimi? ama yinede ızgara yapmayalım :P haşlama olurmu acaba :)
Sevgilerimi gönderiyorum canım benim...

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Asiye Vuran, sevindim iyi olmaniza..saglili ve mutlu gunler olsun sevgiler..

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Canim Aslim..umarim duzelecek umarim gececek bu gunler..
Insanin minicikte olsa bahcesi olmasi ne kadar gyuzel degilmi, huuzr kosesi oluyor bazen sakinlik sessizlik..Sardunya arastirayim varsa ektireyim esime, ortancalarimiz var ama henuz acmadilar:( Biber ve domatesler buyur merak etme sonrada toplayip yersiniz tazecik..
Ahh o hinzir tavsanlar dun maydanoz toplayim dedim , ciktim bahceye baktim o ne bir dal bile kalmamis hepsini dumduz yapmis, yemisler iyimi:( simdi ben onlari izgarami yapayim haslamami karar veremedim:)
Musmutlu bir pazar gunu diliyorum ve guzel bir hafta..sevgiyle sarildim canim..

siyah kuğu dedi ki...

Hayırlı kandiller canım, kocaman öpüyorum.

SEVALCE LEZZETLER dedi ki...

Beraat Kandilimiz tüm Müslüman alemine hayırlara vesile olsun dileklerimle,Kandilini kutluyorum canım.

Ayrıca hatırşinazlığın dostluğun için çok ama çok teşekkürler:)
Ayrıca bahçen muhteşem,kendi yetiştirdiklerini dalından koparmak ayrı bir güzel oluyor:)Bende yeni yeni öğreniyorum bahçe işlerini:)
Bir süredir blogdan uzak kaldım,belki bir süre daha uzak kalabilirim,en kısa sürede buluşabilmek dileklerimle sevgilerimle kucaklıyorum seni canım...

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Kugum bu sabah sayfana giris yapamadim. Bu gece yine deneyecegim. Cok sevindim haber aldigima senden. Sarildim kocaman..

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Sevalce Lezzetler sizlerede canim. Saglik ve sihatin iyi olsunda uzak kal bloglardan. Son zamanlarda cogumuz uzakiz zaten. Bahce mahsulu toplamanin ve yemenin tadina doyulmuyor. Benhic anlamam aslinda sadece bakarim uzaktan arada sularim cokcada olduklarinda toplarim:) toplayiciyim yani:) guzel gunlerde bulusmak olsun..saglicakla kal. Sevgilerimi yolladim kucakladim:)

Renkli Dünyam dedi ki...

Sevgili Emel,
Harikasın ya, bahçende sebze yetiştirmene bayıldım. Bende çok seviyorum bahçe işleriyle uğraşmayı.Ama bizim burada iklim şartları maalesef pek izin vermiyor.Merak ettiğim birşey var soğuk hava,sebzeleri etkilemiyormu.Bu mevsimde olsa sizin oralar geceleri çok soğuk oluyor.Canım sevgilerimi gönderiyorum.

VuslaT dedi ki...

İyi haftalar diliyorum, sarılmadan, öpmeden sanal kocaman kocaman öpüyor ve sarılıyorum çünküm terliyim kıskandırmak gibi olmasın burası 30 derece şu an :))
darısı sizin oralara..
Sevgilerimle tatlım.

Özgür Tatlar dedi ki...

Aaslında hepımizin morali bozuktu.benim de canım hicbirsey yazmak istemedi.haberleri okudukça kahroldum.bugunler hepimize ders olsun.oyumuzun kıymetini bilelim.ilk isim konsolosluga gidip buradan nasıl oy kullanacagımı öğrenmek olacak.sizin oralar da arada güneş oluyor demekki.büyümüş sebzelerin.çok güzel .

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Renkli Dunyam sagolasin canimda ben hic yetistirmem bilmem ve bahce ile ugrasmayida sevmem::)) sagolsun esim bayilir butun gun ugrasir vakti oldukca bakar buyutur banada toplayip yemek yapmak kalir:0 Bizim buralarda aslinda mayis ortasindan sonra bir 15 gun bahar olur ve birden sicaklar gelir..gerci her yil farklilasti simdi..bu sene ancak birkac gun once isindik hatta fazla isindik suan 40 derece disarisi ve inan evde oldugum halde bahceye cikip oturamiyorum evin AC si acik..yoksa acaip sicak..rutubet cok oluyor ve sicak olan havayi dahada sicak yapiyor ama sikayet etmiyoruz cunku bu sene ancak haziran sonu isindik diyebilirim ki yinede nerdeyse hergun yagiyor..yine bulutlar toplaniyor :))kendimi kaptirip email yazar gibi cevap yazmisim..sarildim canim kocaman sevgilerimi ilettim..

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Vuslattt kiskandiramadinkiii burasida 40 derece..off pof desemde bahceye cikinca sikayet etmiyorum ve genelde evin icinde serin serin oturuyorum:)))aksam vaktide bahceye..

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Ozgur Tatlar burada sanmiyorumki oy kullanabilelim, aslinda bir arastirmam lazim 1 oy 1 oydur degilmi..
Burasi yazin sicak oluyor genelde ama kisa suruyor toplam 2,5 ay kadar..bu sene gec geldi suan oldukca sicak ama sikayet etmiyoruz biraz sicak gorduk diye..cok rutubet oluncada iyi olmuyor disarida birsey yapilamiyor eve kapanip kaliyoruz icerisi serin diye..yinede yaz mevsimini seviyorum:) sevgiler..

Mehmet Osman Çağlar dedi ki...

Güzel ülkemizde sebze ve meyvelerin gazkolik olduğunu düşünürsek, sizin bitkiler yine de güzel gözüküyor. Güneşli, aydınlık günlerin yakında gelmesi dileklerimle selam ve sevgiler...

pembe kekik dedi ki...

Tam bir aydır bugün ben de ilk defa paylaşım yaptım :( Halen de zorlanıyorum. Bahçeniz çok güzel. Güzel günlerde güzel paylaşımlarda görüşmek dileği ile sevgiler.

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Mehmet Bey tesekkur ediyorum..evet en azindan bizimkilerde gaz yok :) guzel mutlu keyifli bir yaz diliyorum sevgiler sizlerede..

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Pembe Kekik tesekkur ediyorum hepimizin guzel mutlu keyifli gunlerde guzel paylasimlari olsun..sevgiler:)

ilhan dedi ki...

Bu gece ilk defa mutluyuzz şu ana kadar polisten gaz gelmedi. Ben gitmedim ya polis beni göremeyince gidenleri tehlikeli bulmadı demek ki. :)) Bahçe nefis. Hele naneler, maydanozlar, biberler. Tam da bahçenin en güzel zamanı değil mi? Çok sıcakda değildir.

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Ilhan Taksimdekiler sayende gazlanmadi demek:) oksijenli hava soludular:) bahce guzel sebzeler buyuyor ama resimdeki maydanoz hinzir tavsanlarin gazabina ugramis..sadece saplari kalmis..yakalarsam pisirecem onlari:) bu arada bulutlu ama 40 derece ile ac.li evin icine hapisim:)

Unknown dedi ki...

Ahh maşallah bahçene:)
Şu anda melün melün bakıyorum inan:)
Neler verirdim küçücük te olsa bir bahçe için:)

Benim içinde höpürdet kahveyi olurmu:)
Afiyet olsun canım:)

Tulay, dedi ki...

Emelcim sezonu acmissin, guzel bahcende keyifli bir sezon diliyorum. xxx

VuslaT dedi ki...

Bu gün, gün doğumundan gökyüzünde yıldızlar pırıl pırıl parlayıncaya kadar SENİN GÜNÜN.. Bu günü ve yaşadığın her günü çoook mutlu yaşa..Doğum Günün Kutlu Olsun EMELLLLLL:))))

Nice yaşlar sana canım..

VuslaT dedi ki...

Haa birde burada gece 0015 olduğundan senin doğduğun güne girdik. Ama sen hala dündesin nahaberrr. Ben seni senden önce kutladım ki:)))))

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Melihacim merak etme ben senin icinde hopurdetirim kahvemi:)) tesekkur ediyorum bize yeten kucuk bir bahce..en cok sebze olayini seviyorum..hele buyusunler paylasirim resimleri..sevgiler..

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Tulaycim actik actik nihayet:)) xo

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Vuslatcimm canim benim sen nereden biliyorsun..soylemismiydim onceden paylasmiymiydim acaba??:)) hepimize nice guzel dogum gunu kutlamalari olsun saglikla sihhatle mutlulukla..sarildim cok..Tesekkur ediyorum:)