5 Haziran 2013 Çarşamba

BIRAZ HUZUR...




Yaşanan üzüntülerden uzaklaşmak için, kafanızı dinlemek için, kızgınlığınızı-mutluluğunuzu paylaşmak için, kısaca hangi hal durumundaysanız..sevgili Heyyfi nin dediği gibi iki lafın belini kırmak için, dost muhabbetleri için..kim olursanız olun..kapım size açık..buyrun bahçeye..biraz laflamak, biraz huzur bulmak biraz çay kahve içmek için..bekliyorum hepinizi:) 





65 yorum:

vişnap dedi ki...

Emelim çok bunaldım çok sıkıldım ah keşke yakın olaydık ,ya da ben bir kuş olaydım uçup geliverseydim oraya,yanına ilaç gibi gelirdin sen ve harika doğa bahçe ve de en önemlisi sohbetlerimiz.Canım sevgi ile kal çok sarıldımm.

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Visnapcim gel hemen kus ol uc..kahvemde hazir..belki birgun oda olur diyorum...sevgilerimi yolluyorum sarildim canim..

MAZES dedi ki...

bana da bardak koy ,gerçekten huzura ihtiyacım var ..........

mutfagabuyrun dedi ki...

HAYIRLI KANDİLLER CANIM

Renkli Dünyam dedi ki...

Emelciğim,
Öncelikle çok üzgün olduğumu bildirmek istiyorum,ülkemizde son zamanlarda yaşanılan olaylar hepimizi ziyadesiyle üzmüştür.Ben şahsım adına bu konu hakkında eşimin görevi nedeniyle prensip olarak yorum yapmama kararı aldık.Fakat ben güzel ülkemin güzel insanlarının hiç birinin üzülmesini istemiyorum.Sağduyulu davranmamız hepimiz için hayırlı olacaktır.Slm

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Mazescim hemen canim...sadece kus sesleri var birde perdelerin hisirtisi..gel!

Unknown dedi ki...

Ah be Emel :( Ne yaptın sen. Göçüp mü? Uçup mu? Yoksa koşup mu? Gelsem...

VuslaT dedi ki...

Sevgili arkadaşım, galiba biraz sitem hissettim sende.. Ama açıklayayım istiyorum:

Kaç gündür ne direnenlere, ne direnişe karşı çıkan cepheye ait tek bir kelime yazmamaya özen gösterdim..

Tarafsızlığımı korumaya özen gösterdim..

Sadece kendimi bağlayan düşüncelerime kısacık yer verdim..

Ben açıkcası bu yorumumu tüm arkadaşlara yazacağım:

Ben uyutulduğumu düşünmüyorum, sindirildiğimi ve kısıtlandığımı da düşünmüyorum. Ben Demokratik, Laik, Hukuk devleti kriteri ile ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyetinin bir vatandaşıyım..ne şu andaki hükümet nede bundan önceki hükümetler beni uyutamaz..Yada uyandıramaz...

Benim kendime ait yaşam alanımı belki çıkardıkları kanunlar ile kısıtlarlar ama yinede özel etki alanıma sirayet edemezler..Bu dün de böyle idi bu gün de böyle..

Nasıl inançlarını yaşarken sen kesin Laik Cumhuriyetimizi yıkmayı düşünüyorsun diyerek insanların beyninden geçen düşünceyi bildiklerini düşünüp onlara zulüm edenlere karşı isem, bu günde insanların doğma ve doğurma özgürlüğüne, birleşip kendileri için haksız olduğunu düşündükleri şeyleri söyleme özgürlüğüne karşı çıkan yöneten kadroya karşıyım..

İnsanları dinlememeye karşıyım.
Doğayı sevmemeye karşıyım.
Benim yerime düşünülüp, bana yön çizilmeye çalışılmasına karşıyım..

Ne açıktan yanayım, ne kapalıdan yana..
Ne hükümet yanlısıyım, ne direnişçi..

Ben barıştan yanayım.
Ben zaten HÜR'üm..

Ben HÜR DOĞDUM; HÜR YAŞARIM..
Hür yaşıyorum..

Bu nedenle güzel arkadaşım, birkaç gündür sessizim..

Bi tarafta değilim. Kendi yanımdayım..

Kendimle baş başayım..

Dünya çevre günün kutlu olsun..
Miraç kandilin kutlu olsun..

Herşey gönlünce olsun..

Ve sen biliyorsun ki, ben seni çok seviyorum EMEL'CİĞİMMMM.

Nurşen Aksoy dedi ki...

Canım nasıl güzel ve huzur doluymuş bahçen..bayıldım..Bol keyifler,bizim yerimizede otur..sevgiler..

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Mutfaga Buyrun sanada hayirli kandiller canim..

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Renkli Dunyam tabiki canim..belkide en iyisini yapiyorsunuz..Insanlarimizin ulkemizin vatanimizin hep dirlik duzen, baris ve mutluluk icinde olmasi hepimizin temennisi..Hicbirimiz insanimizin hatta tum dunyadaki insanlarin uzulmesini istemiyor..Umarim hersey iyilesecek, hersey duzene girecektir..Sevgiler diyorum..

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Nilguncum gel gel bir kus misali ucup gel arkadasim:)) ah ne sevinirim bilsen..

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Nursencim tesekkur ediyorum canim..yakinimizda deniz okyanus (gol harici) gidilecek sayfiye yeri olmayinca ancak bahce bizi pakliyor:))) hayatimiz burada geciyor havalar el verdikce..sevgiler..

bücürükveben dedi ki...

1. Dünya Savaşı bile sürerken tüm askerler (müttefikler ve Almanlar dahil)Lili Marlen şarkısıyla cephede huzur bulurlardı aklıma onu getirdin, artık burada savaş başladı Emel'ciğim. Kimse salya sümük Bülo özür de diledi eh tamam artık bitti demesin, cumhuriyetçiler ile cumhuriyet düşmanları arasında savaş yeni başladı..

Işınlama mümkün olsaydı keşke:) ışınla bizi Scotty:)))bahçen çok güzel, koltukların, çiçeklerin hepsi çok güzel güle güle otur canım gelemesem de kendi adıma davetine çok teşekkürler, Kandil'ini de kutlarım..
sevgiler

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Canim Vuslatcim..hic kimseye hic bir konuda sitem etmem edemem neden boyle yazdin onuda bilemedim??..ben herkesi oldugu gibi kabul ederim ama herkesinde beni oldugu gibi kabul etmesini isterim..Sen can dostsun seni biliyorum azda olsa tanidim..yorumunda ne guzel yazmissin..herkes dusuncesinde hareketinde ozgurdur..bende seni seviyorum ve her daim dostum olacaksin bunuda biliyorum..keske gelebilseydinde su bahcede karsilikli oturup sohbet edebilseydik..bir gun oda olacak biliyorum sevgilerimi gonderdim:)

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Ah Mujdecim..keske isinlama olabilseydi degilmi ne iyi olurdu ne guzel sohbetler edilirdi kimbilir ama burada ama orada..tesekkur ediyorum, seninde kandilin kutlu olsun..sevgiler sana ve Bucuruk e..coktandir sevmedim onu mrrr mrrr:)

Heyyfi dedi ki...

Çayımı aldım, taze simitlerimi aldım geldim bu güzel bahçeye iki lafın belini kırmaya:))))

Bu ülkenin vatandaşı olmaktan, bayrağımdan ve akıllı gençlerinden gurur duyuyorum...
Sevgiler canım...

AslıASLI dedi ki...

Dostbahçem bu gözlerimi ve ruhumu huzurla dolduran senin Dostbahçene severek geliyorum. Ne kadar güzel, ne kadar huzurlu bir yer ve ne kadar ihtiyacım var bir bilsen...

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Heyyfimm canim..gel gel hemde simitlerle:)) ben yine ozledim simitleri:(
Bak Aslida gelmek istiyor haberlesin gelin:)) sevgiler..





Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Canim Aslim, bir bilet almaya bakiyor is:) birde izin tabiki..kapim acik ne zaman olursa olsun..gel yeterki gel:)

İstanbul Kazan Ben Kepçe dedi ki...

Hayırlı kandiller canım. Keşke orada olabilseydim :)

Başak dedi ki...

Huzur var orada, bahçedeki salıncakta sallansam sallansam rüzgar alıp götürse şu beynimdekileri sonrada heyffimin getirdiği simitlerle çayımızı içsek hep beraber :)

VuslaT dedi ki...

Haa bir de şeyi yazmayı unutmuşum:
SALLANAN KOLTUK BENİMMM. Hiç sallanan koltuğa oturmadım. Salıncağa benziyor herhalde. Ne olur bir deneyeyim..

ilhan dedi ki...

Valla o kadar yorgunum ki şu an şimdi o koltukta kahvemi içip uyumak için neler vermezdim. Ama biz çapulcuyuz oralara kadar gelemeyiz. Bizim yerimiz en fazla Taksim Gezi.

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Busra Kahveci sizlerede..belki bir gun olursunuz kimbilir? Sevgiler

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Basak ah keske..miss cayla taze simitler.sen salincakta sallanirsin biz cimenlerde otururuz..ay ne ozlemisim dost muhabbetini soyle yanimda yanibasimda olacaklarla:) hayali bile guzel...

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Vuslatcim salincak salincak..benim sabah kahve kosem:) sen gel ben veririm sana yerimi hatta butun salincagi:) merak etme sen:)

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Ilhan bizim bahce tum capulculara acik..olsa idi milyon dolarim tutardim size ucaklar hepiniz gelirdiniz:) gunlerdir Taksimdesin nasil yorgun olmayacaksin..ama bugun guzel bir gundu sadece Taksimdede olsa..paylasimlarin cok guzel..ben kahveyi senin icin iciyorum suan:)

Sis dedi ki...

Gelmesine gelirim de,sanki hala üzerime sinmiş biber gazı var. Duş yapmayın tehlikeli 24 saatten önce dediler. E ben cumadan pazartesi akşamına kadar duş yapamadım hep gaz yediğim için. kendi semt parkımızdaki çiçeklerin halini gördüm bugün gaz ne hale getirmiş. Kıyamam bahçene...

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Sis gunlerdir disardasiniz onca gaz yediniz..insanlara yapilanlara hayvanlara yapilanlara tanik oldunuz..gaz dan ciceklerin ne hallere geldigini gordunuz..bahcemi dusundugun icin.tesekkurler..umarim onca gaz saglik problemine yol acmaz ilerde:(

Sulemmutfak dedi ki...

Bende yorgunum, bitkinim, stressden bayilmak uzereyim ama Emelcigim o guzel bahcedede oturamayiz. Hava bana gore soguk ya :-)

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Sulecim canina yandimin havasi ne zaman isinacak bilmem, bir keyif yaptirmiyor..sen gel ama hem battaniyeler var hemde bahce sominesi usutmem ben seni:) birde marshmellow yaparim sana...

Unknown dedi ki...

Canim bahcen muhtesem. Bayildim. Insallah bir gun kahveye gelirim :) Ankaraya gelirsen bana da beklerim :)

Deniz dedi ki...

Her ne kadar olayların tam içinde olup bir ucundan da ben tutmak istiyorsam, bir yandan da uzaklaşmak, herşeyi bir kenara bırakıp kaçmak istiyorum. Şimdi keşke mümkün olsaydı oraya gelmek ve o huzurlu ortamda biraz kafa dinlemek. Sevgilerimle beraber geldim güzel bahçene :)

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Julia tesekkur ediyorum..bu gunlerde huzur lazim diye kucuk bir paylasim, belki birgun birlikte kahve iceriz kimbilir:)
Birdahaki gidisimde Ankara listemde ins.gelecem:)

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Denizcim gunlerdir face book twitter halk tv ileyim..icim gidiyor...gel canim gel severek actim kapilarimi..sevgiyle dostlukla..gunesli gunler diliyorum..

Depresif Ayu dedi ki...

Emelcim orta kahvem ve sütlü çikolatam hazır mı? Geliyorum hemen :)

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Ayucum buyur gel hepsi hazir + baileys de var:)

reyhane dedi ki...

Geliriz ama bak..

Lezzet Senfonisi dedi ki...

Emelim, nasılda ihtiyacımız var canım sukünete, muhteşem bir bahçe, ahşabın kokusunu duyar gibi oldum, hele masadaki çiçeğin zevkli kadınsın velhasıl :) bizim gelme ihtimalimiz yok belki ama seni İzmir'e bekliyorum canım (Heyyfim ve Ayucum :)) ile birlikte beli kırılacak laflara...
Sevgilerimle...

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Reyhana:)) geliinnn bekliyorum ama kimse gelmiyorki:(

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Oznurcum canim o gunde gelecek diyorum..ahh ne kadar guzel olacak kimbilir..Neden buraya gelme ihtimali olmasin biliyorum cok uzagim ama hic belli olmaz onemli olan istemek degilmi:) Birdaha gelisimde ins.Izmire gidecem diyorum ama bakalim..zaman gelsin hele:)

Birkaselezzet blogspot.com dedi ki...

sana katılıyorum kuzum:)))

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Bir kase lezzet canim sevgilerimi gonderdim:)

Özgür Tatlar dedi ki...

Çok güzelmiş bahçen.iyi keyifler.

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Ozgur tatlar tesekkurler..yagmurdan kurtulsak keyif yapacagizda..yine basladi:( sevgiler

Elif Ersin Sarıgül dedi ki...

Gerçekten de insana huzur veren resimler bunlar, gelemesek de huzur verdi bir an için, teşekkürler :)

huuuubakbi dedi ki...

ne güzel bahçe..inşallah birgün nasip olur...çok sağol güzel yorumun için.sevgiler

bircanın renkli dünyası dedi ki...

:D:D:D
cok hos bır bahçe

anne eli gibi dedi ki...

o kadar bunaldım ki yakın olsan sahiden gelirdim,ne güzel bahçen varmış bayıldımmm :)

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Elif Biraz sakinlik iyi gelir diye dusundum:) ahh birde gunes olsa..

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Mormenekseler tesekkurler..belki bir gun neden olmasin:) sevgiler..

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Anneeli gibi.keske yakin olsaydim keske ne sevinirdim.. Belki bir gun diyelim..sevgiler:)

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Bircan tesekkur ederim:)

VuslaT dedi ki...

iyileşmedinmi canım daha. Tavuk suyuna bol şehriyeli, limonlu çorba yapayımmı sana?..
Kıyamammmm:(

Renkli Dünyam dedi ki...

Emelciğim,nerelerdesin canım iyimisin merak ediyorum.Umarım sağlığın yerindedir.Selamlar,sevgiler.

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Renkli Dunyam sagol canim hatir sordugun icin..su aralar hic paylasim yapma modunda degilim..bloglarida ziyaret edemiyorum..ama iyiyim..yakinda donerim:) tesekkur ediyorum. Sevgilerimi ilettim sana.

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Vuslatcim :) iyiyim ama hala formda degilim sevgilerimi gonderdim.

balböcükleri dedi ki...

cnm bana yorum bırakmışsın pc de bir sorun yok ben tüm kayıtlarımı sildim.bloga dönermiyim dönmezmiyim bilmiyorum.yazma isteğim pek kalmadı açıkçası.en azından şimdilik.

VuslaT dedi ki...

Ayyyyyyy ne oldu sana. Enerji deposu, hayat deposu tatlı kadın, halamı hastasın..:((
Lütfen iyileş..

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Balbocukleri tamam canim..cogumuzda yazma istegi kalmadi..yinede belki bir gun donersin diyorum. Sevgi ve mutlu gunler olsun..

VuslaT dedi ki...

Benimde yazma isteğim kalmadı ama, yinede dostlarımı merak ettiğim için dolanıp duruyorum deli tavuk gibi..

Yakalayıp soslu ızgara pişirmeye kalkma, benim suyuma çorba güzel olur. Hem seni iyileştirir...

Haydiii iyileş ama artık :(

AslıASLI dedi ki...

Dostbahçem nasılsın? bir sorun yok dimi?

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Vuslatcim..iyiyim sagolasin canim ama sarki soyleyemiyorum:))

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Canim Aslim..malum nedenler hepimizi biraz uzak birakti bloglardan ama bugun yeni post yaptim oylesine..iki haftadirda bir garip-soguk alginligimi alerjimi anlamadim..ama iyiyim sagolasin canim sordugun icin....Sarildim sevgilerimi yolladim..