22 Aralık 2013 Pazar

WINTER WONDERLAND.....

Soğuklar birkaç zaman devam edip dun hava ısınınca- 0 derece oldu:) - yağmur başladı ve gece az birşey soğuk sonrası dallardaki yağmur damlaları donunca ortaya muhteşem görüntülerle beraber tabiki elektrik kesintileri, dalların ağaçların buz ağırlığından kırılması, hızlı yollarda kazalar oldu..belediyeler güzel çalışıyorlar ama, gece gündüz ara yollar dahil devamlı tuz kamyonları geçip yolları tuzluyorlar ki buzlar erisin hayatı felç etmesin diye..

Sizler için birkaç resim çektim bu sabah..aslında gece sokak lambaları eşliğinde ağaçların “kristal ağaçlar“ şeklinde parlayan görüntüleri muhteşemin ötesinde  ama onu resimleyemedim:( 


Bu arada tarifler vermiyorsamda birikenleri -çokta yok aslında hep aynı şeyler:)-yeni yıl sonrası paylaşacağım..Geçenlerde bu kurabiyeleri  yapıp komşuya gönderdiğimde aklıma Vuslatçım geldi..kurabiyelerede dişi ağrıyan kurabiye dedim:)))

Uc gun sonra Noel baba burada:))

 Bu arada Şulecimin önceki senelerde hediye ettiği sadece senenin bu ayına ait kadehimi çıkardım..

Argentina dan Las Moras Black label..Bonarda 2010 dün akşam denedim..arkadaş tavsiyesi ile koleksiyonuma katmıştım, ama bendeki koleksiyonlar eksilip artıp en fazlası iki sene durup sonra kadehlere misafir olur:) son günlerde denediğim güzel keyifli kırmızılardan biri..kadeh içindeki görüntü sanki laciverte çalan bir koyulukta..burunda nefis meyve, biraz “sanki“ hanımeli-bunu bir müddet tanımlayamadığım ama sanki hanımelini andırıyordu ve öyle yazdım:), menekşe kokusu..ağızda naneli bir aroma, dolgun..bitiş uzun tam benlik... her içişte farklı tatlarla complex..bulursanız mutlaka denemenizi tavsiye ettiğim ipek gibi bir red...


Son zamanlarda farklı seçimler tatlar ile az da olsa haşır neşirim..bu arada sanmayın evde yemek pişmiyor..pilavı lapa yapmakta üstume birini tanımadığımdan, Ustad "Festiganda" gördüğüm risotto sonrası biraz ondan biraz internetteki tariflerden ortaya muhteşem mantarlı risotto çıkarıp, portakallı acı biberli karides ilavesi ile aile ile tanıştırdım..sonuc mükemmel bir lezzet idi...Son günlerde yoğunum..ortalıkta çok gözükmüyorum ama yakında sahalara döneceğim:)

94 yorum:

Unknown dedi ki...

Görüntüler gerçekten masallardaki gibi. Ancak, içeriği anlaşılınca, yaşayan için çok kolay olmayacağı da besbelli. Şu hava şartları Türkiye' de yaşanacak olsa... Sağ insan kalmaz. Kadehine bayıldım. Las Moras'ı öylesine anlatmışsın ki:)) Yakınlarda bir yerlerde olsa alıp içeceğim. Nane, hanımeli, menekşe:)) Oy oy oy. Bu arada risotto da buradayım diyor. Ellerine sağlık, afiyetler olsun cancağızım. Kocaman ve sıcacık sevgiler yolladım sizlere:)

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Nilgunum sagol canimm icerden disarisi gercekten harika gozukuyor tek kotu olan elektrik kesik olan yerler icin kotu hersey elektrikle olunca isinma ozellikle problem:( sarap nefisti devami bu gece bir kadehte senin icin icerim:) risotto guzeldi sadece Deren beyenmedi:( sanirimmantarli oldugundan..napalim:)) bizdende siccaaacik sevgiler canimcim..

Unknown dedi ki...

Soğuk havayı severim ama eksilerde bir havayı severmiydim bilmiyorum.Görüntüler muhteşem ben sadece uzaktan seyredeyim.Risottonun görüntüsü çok güzel ellerinize sağlık.Sevgilerimle..

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Mehtapcim alisiyorsyn zamanla oyleki eksi 4-5 e hava cok guzel diyebiliyorsun hele ruzgarda yoksa bahar gelmis bile diyebilirsin. Tesekkurler sevgiler:)

Lezzet Senfonisi dedi ki...

En yakın zamanda sahalara bekliyoruz seni Emelcim :)) görüntüler kartpostal, resim gibi muhteşem canım. Lapa pilava :)) bayılırım. Risotto hiç denemedim, üstelik karidesli ımmmm, nefistir o nefis. Ellerine sağlık canım Emelim, öperim kocaman sevgiler...

Hanife Mert dedi ki...

Görüntüler gerçekten muhteşem. Yağmur sonrası ağaçların dallarının görüntüsüne bayıldım. Her mevsimin kendine özgü özelliği ve güzelliği var. O güzelliği ve özelliğini hissederek yaşamalı insan. Zaman hızla geçiyor. Yaş ilerledikçe insanın hayattan zevk alma yetisi de kaybolabiliyor.
Karidesi pek sevmediğim için, yemeğin eminim çok lezzetli olmuştur. Güzel resim ve tarifler için teşekkür ediyorum. Eline ve emeğine sağlık Emelciğim.
Sevgilerimi bıraktım, öptüm canım.

Depresif Ayu dedi ki...

Allah kolaylık versin arkadaşım. Soğuk bir yerde yaşasam, soğuklardan olmasa bile mutsuzluktan ters dönüp ölüveririm alimallah :))

Dişi ağrıyan kurabiyene bayıldım, çok şirin bir benzetme olmuş :)

Risottoya ilişkin düşüncelerimi 3 yıl önceki bir yazımda belirtmiştim. Festigan bana kızacak gerçi. Üşenmezsen oku bak :))

http://ayununseyirdefteri.blogspot.com/2010/06/non-mi-piace-il-risotto.html


Unknown dedi ki...

çok şahane fotoğraflar,risottoya içim gitti,bir kez arjantin şarabı içmiştim,ayaklarımın yerden kesildiğini unutamam,
çok sevgiler

VuslaT dedi ki...

Uzun uzun kalmaya geleceğim
(aman hemen oraya gelecem, sende kampı kuracam, ekmek elden su musluktan, dişim geçene kadar kalacam sanma gelirsem çok uzun kalmam, ev sahibini bıktırmam şöyle 6-7 aycık kalır dönerim gelirsem:))))

okumaya teşekür notu yazmaya ve sarılmaya gelecem de şimdi çok işiiiiim var:)) :*

Emel Sevren Pınar dedi ki...

Ne güzel bir blog burası. Şimdi farkettim:(
Bu arada, birbirimizden habersiz, nasılda aynı konuya denk gelmişiz:)
WINTER WONDERLOVE demiştim bende bugün:)
Çok sevgiler, keyifle...
Emel

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Oznurcum:)) goruntuler cok guzel icerden disarisi buz pateni sahasi gibi. Neyseki yollar cabuk temizleniyor da cok kisi elektriksiz bazi sehirlerde. O cok zor. Risotto yap bir lapa pilav olur gider:)) guzel bir hafta olsun bende optum cook.

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Hanifecigim giruntuler cok guzel evet sikayet etmiyoruz fazla. Alisikiz biz. Sadece elektrik kablolarinin agirliktan kopmasi cok sehirde elektriklerin kesilmesine neden oldu o zor insanlara. Isinma elektrik gerektiriyor bu havada isitici olmazsa cok cok zor. Karidesi bende sevmezdim yaz zamani bir iki tarif sonrasi yemeye basladim ama yinede cok aradigim bir yiyecek degil:) okuyan gozlerine saglik bende sevgilerimi yollayip opuyorum seni:)

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Ayucum sen hic sevmezsin bu havalari bilirim. Burda olsan evden cikmazdin eminim lizardlarla beraber yatardin hep:)) onlarda hep uyuyor su aralar soguk olmasi nedeni ile. Kurdeleyi takinca kurabiyelere goruntu dis olayini hatirlatti:) risotto ile ilgili yazin cok hostu guldurdu ama haksizda sayilmazsin. Yorum biraktim:))az calismali bol yemeli hafta olsun:)) ve bol Kamuranli:)

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Havva Peynirci drmek ki Argentina gonullusuyuz..birde Chile denk gelirseniz onlarin saraplarindanda deneyin. Seveceksiniz eminim...sevgiler..

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Vuslatcimm canimmm islerin bitince vaktin olunca gel..cay yapar kek pisiririm laflariz:)) sevgilerimi yolladimmm

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Emel Sevren cok tesekkur ediyorum:) hemen sizide ziyarete gelecegim..keyifle saglikla sevgiyle:))

Aner dedi ki...

Cok guzel fotograflar, santayi gorcem diyen bardaga bayildim :))
Burasida cok soguk fakat kar buz yok :)

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Aner tesekkur ederim. Yilin sadece bu zamani icin o kadehim:) cok buz var yagmur sonrasi donma iyi olmadi. Tam Christmas zamani baska sehirlerde binlerce evde elektrik yok dolayisi ile isinma sicak su ve pisirme yok:( sevgiler..

deeptone dedi ki...

heeey şu karidesli pilav risotto şeysini yapıcam.

buna benzer ve içine deniz ürünleri de konan sebzeli paella pilavı var müthiş ispanyol yemeği.

yanında da la sangria içeceksin. şarapla yapılan içecek. unutma bunlarıı.

hatta noel yemeğinde olur haaa.

şarap güzeldir herhalde her zamanki gibi.

santa fotosu çok şeker.

o kurabiye tarifini de ver sonra.

kar kış notlarını sevdim. iyidir ya.

kar buz fotoları nefis.

bak bir blog var. bir izmirlinin kanada macerası diye. oku bak onu. karla ilgili anılar. eğlenirsin.

:)

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

deep..sangria bana tatli geldiginden pek icmem:)) olsun senin hatirin icin seven arkadaslar var onlarla iceriz yinede evde yapip.. hazirlarida satiliyor ama biz evde kendimiz yapiyoruz:)yaninada senin ispanyol pilavi ohhh miss:)) kar kis tam macera burada..dedigin blogdaki arkadas buraya ait cesitli sekillerde paylasilan hikayeyi kendine uyarlamis, turkcelestirmis:)) senelerin trajikomik kis hikayesi yani bildigim:))korkma gel buraya kis gunu seversin..cello nuda getir ama Deren le calarsiniz o gitar calar sen cello bende sarabimi icerim:)))

ilhan dedi ki...

Ne kadar sert bir kış geçiriyorsunuz. Burada olsa o buz kütleleri damlardan milletin kafasına düşer valla insan kim vurduya gider. Şarap anlatımı çok profesyonelce olduğu için bana yabancı bir dil gibi geliyor. Risotto nefis görünüyor bu arada. :)) Mutlu, sağlıklı, şanslı bir yeni yıl olsun.

AslıASLI dedi ki...

İnannamıyorum Emelim nasıl harika bir manzara bu. Ağaçların görüntüsü kristal gibi, şahaneler. Hala dönüp dönüp ağaçlara bakıyorum :) elektrik kesintileri, kazalar normal tabi. Bizde de aynı şeyler oluyor çok kar yağınca.
Kurabiyelerin çok şekerler :) dişi ağrıyan kurabiye sözlerine çok güldüm :) şarabın adını yazdım kardeşime söyleyeyim bir baksın.
Bak işte bende pilavı çok iyi yaparım, hani tane tane oluyor derler ya öyle. Bir onu iyi yapıyorum galiba :) ama risotton nefis görünüyor ellerine sağlık.
Bu arada fazla uzaklaşma bizlerden ve iyi ol canım benim.

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Aslim manzara gercekten cok cok hos idi..biz sansliydik elektrik kesintisi olmadi ama binlerce ev hala karanlikta ve soguk etraftaki sehirlerde. 24 saat calisiyor elektrik sirketleri tabiki. Kurabiyede Vuslat geldi aklima disi agriyor diye:)) Sarap i keske bulabilseniz..keyifli guzel bir kirmizi..ah ya pilavi becersem 1.siraya gecsem nerdee:)) Dereni size gondereyim bayilir tane tane pilava..ellerine saglik..sekercim iyiyimde yilbasina kadar mesgulum:)hic ayrilirmiyim sizlerden:))) xo

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Ilhan bu sene burden sogudu bu kadar ve kis erken geldi :( gecende eksi 25 lerdeydik..buzlar buradada dusuyor ama kimsenin kafasina denk gelmedi..agaclar arabalarin ustune kirildi ama buzlardan..Sarap konusundada sayenizde kendimi birsey sanmaya basladim artik:))tesekkurler..risotto pisirmesi haricinde epey guzeldi o konudada sana tesekkur yine:)) Mutlu keyifli 2014 diledim..

Sahildeki Ev dedi ki...

Kar resimlerine öyle özlemle bakıyorum ki anlatamam.. Görüncede hemen yazının tarihine baktımne zamandan diye...Benim bloğa bakarsanız dün nerede olduğumu görüp bana hak verirsiniz her halde..Sevgilerimi gönderiyorum..

Bulbulunyeri dedi ki...

Canım,
belli ki çok sert bir kış geçiyor. Ama fotoğraflar mükemmel. Kışın her yerin beyaz olması harika. Maalesef buralarda sadece nezaketen yağıyor ve sabah olmadan da kalkıyor. Yılbaşı gecesi için nasıl özlemle bekliyorum karı.
Kurabiye ve risotton güzel görünüyor. Ellerine sağlık. Zevkle geri dönmeni bekliyoruz.
Sevgiyle kal.

bücürükveben dedi ki...

Ankara'da buz gibi, Kanada'yı düşünemiyorum brrrrrrrrr:))))))ya şu risotto mu ne karın ağrısıdır pilavın lapası bildiğim kimse yemez bile :))nasıl meşhur olmuş anlamıyorum:)))aaaa lapa mı? der herkes:))))şarapları yine öyle güzel anlatmışsın ki, sonunda blog ahalisi ben dahil şarapçı olup çıkacağız:))
kucak dolusu sevgilerimle

reyhane dedi ki...

Kadeh ne kadar hoşmuş, fotolar paylaşımlar da öyle.Kış hoş ama sıkıntısı çok maalesef

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Sahildeki ev merhaba:)Akdeniz kiyilarinda yasamis olmanin avantaji var sizde:)bazen acaba diyorum oyle biryerdemi yasasa idim..ama kisada alistik buralarda..sevgiler..

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Bulbulun yeri bu sene tam white Christmas yasiyoruz..suanda kar atistiriyor havada oldukca sogudu yine:( ama olsun ruzgar olmasinda soguk olsun:))ruzgar 10 derece farkettiriyor bazen 20:))) sevgiler Mutlu Yillar olsun..

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Mujdecim sen bir alemsin..risotto evet pilavin lapasi:)) bazi yerlerde mesgur bazi yerlerde i-ih denen lapa:)) havmiz bu sene cok cabuk sogudu kar oldu buz oldu..galiba sen de biuraloarda olsan donarsin ama Ankaranin kisida ayazida kotudur bilirim:))Saraplarimmm ahhh seviyorum napim:)) sevgilerimi gonderiyorum cok cok:))

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Reyhane tesekkur ederim:) kadehim elimde suan:)) kis zor ama alistik artik..oda gelip geciyor:)) sevgiler

durutarifler dedi ki...

Buralarda donoyur. Bu ayı çok soğuk geçirdik

VuslaT dedi ki...

Çay geldi masama yanında 'dişi ağrıyan kurabiye' yok. Emelciğim hakikaten bana benziyor kurabiyelerin, ağrıyan yeri bağlı:))

Canımsın yaaa. çok teşekkür ederim beni anman, kulaklarımı çınlatman ne çok hoşuma gidiyor bilsen. (mesajın içinde çok teşekkür ederim bu arada) Sevilmek güzel şeymiş yaa. Hemde çok güzel..
Sevgilerimle sarıldım. Sana hayranım:)))

VuslaT dedi ki...

Ve kış Toronto'da bambaşka harikaymış:))

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Nilaycim bu ayda gecip gidecek yine bahar gelecek nasilsa:))

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Vuslatcim canim imarim azbirsey daha iyisindir?? Disi agriyan kurabiyeyi yedim ben senin icin..kurabiye eksildikce disinin agrisida eksilmistir umarim:) ahha evet arada cinlayan kulaklarin sebebi benim iste:))) sevmekte sevilmekte cook guzel canimcim..bende sana sevgiyle sarildim..hayran olacak biri degilim yaw simarttin:)) xoxo

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Vuslatim evet harikaa hele su ara ama sadece icerden bakinca:))

deeptone dedi ki...

kara şarap dökülüp içiliyo muuu.
karlı şarap.
şaraplı kar.
sıcak şaraplı sovuk kar.
:)

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

deep yok onu henuz denemedim:)) belki bu gece.ozaman icmem yerim:))sicak sarapli soguk karli sarap mmm

Heyyfi dedi ki...

Canım arkadaşım, ne kadar güzel görüntüler bunlar. Tabi sıkıntılarını da beraberinde getiriyor ama sonuçta görsel şölen gibi.
Ankara'da şu sıralar çok soğuk. Kış ve yeni yıl geldiğinde gözlerim hep kar görmek istiyor :)
Dişi ağrıyan kurabiyelere bayıldım :)))) Çok yakışmış bu isim :)))
Kadehte çok hoş. Geçenlerde yine tadımdaydık ve kulakların çınlatıldı :)
Sana kocaman sarılıp, santaya istek listemi göndermek üzere çalışmaya başlıyorum :))
Sevgiler canım Emel'im...

vişnap dedi ki...

hadi dön sahalara sahalar sensiz ıssız sessiz öksüz yetim daha ne diyim Emelciğimm ağaçların kristal görünümlerine bayıldım risottoyu bir kere yaptım tadını sevmedim sevemedim ilk ve son yapışım oldu ne bilim biz illa da diri tel tel dökülen pilavlara alışmışız ya bu risotto böyle yapış yapış yapışınca kaşığa gözümden gönlümden düşüverdi ama bak pirinç pilavımı seninki gibi karidesli mantarlı portakallı yapabilirim ve d eçok seveceğimden de eminim.Canım kırmızılar sana afiyet olsun yanakların al al kiraz olsun çok öpüyor sarılıyorum oyy bir de havalar soğuk üşütme kendini sakın:))

çeşnici Handan dedi ki...

Görüntüler nefis kışın ayrı bir tadı var. Kurabiyelere bayıldım risottaya da tabi ki ellerine sağlık.

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Canim Heyyfim bir gorsen heryer bembeyaz..bugunde az kar yagdi..christmas a betaz girdik. Sanirim yeni yilda oyle olacak..dunyanin kirini yalanini dolanini tum pislikleri ortuyor en azindam..kadehimi seviyorum yilin bu zamanlarinda:)kurabiyelerr ucgundur kurabiylerle hasir nesirim malum yeme icme zamanlari:) bilmek isterdim neler test yaptiniz diye) sevgiler benden guzel Heyyfim:) kocaman kocaman actim kollarimi ve sarildim:)

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Sevgili Handan..zorluklari yanisira goruntusu ile muthis guzel bir kis yasiyoruz..tesekkur ediyorum sevgilerle mutlu 2014 diliyorum sans ve saglikli.

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Visnapcim canim..donecem donecem.aslinda biryerede gitmedim buralardayim ama yogunum mesgulum sekercim:) bizimkiler benim lapa pilavlara alisik olduklarindan risotto daki tek fark mantar geldi:))kirmizilar benimmm arada beyazlarda..havalar soguk buzz bazen ama merak etmeeee eldiven bere cizme ve atki ile kardes olduk:))) sevgiler guzel Visnapim.
Cok yeme yemek yapma..canim istiyor sonra:))

Tulay dedi ki...

yine cok guzel paylasimlar! aman dikkat mecbur olmadikca cikilacak gibi gorunmuyor. bizde buralarda hala yagmur,ruzgarla mucadele ediyoruz,sevgiler canim xxx

Ozlemaki dedi ki...

yummy!
pencerenin kıyısında, sıcacık bir şeyler içerken ne hoş renklerin değişimini izlemek...

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Ozlemaki gercektende oyle :) icerden disarisi cook guzel..

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Tulaycim merak etme alisigiz da bu sene cok erken ve beklenmeyen oldu:)) gonlunuzce nir Chrismas gecirmissiniz:)sefaniz olmus..sevgiler bendende xoxo

deeptone dedi ki...

sana daaaaa çok mutlu neşeliii huzurlu şaraplı bi yıl olsun bi kere bana ne bana ne.
:)

Mert dedi ki...

Merhaba... Orası neresi bu arada? Bakmak bile içimi dondurdu. .:-)
Ben de Kafa Dergi ve Ters Düz'e bekliyorum efendim. Sevgiler... :-)

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

deep :))mersii..aman saraplarim eksik olmasin:)) mutlu yeni yil olsun hepimize..

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Mert ben binlerce km.uzaktayim..kis bu sene erken gelince boyle manzaralar olustu ama suan fena degil:)ziyarete geliyorum firsat oldukca merak etme:)) bol yazili hikayeli mutlu saglikli yeni yil diliyorum..sevgiler:)

deeptone dedi ki...

ya kayak filan yapın ya bol bol ne güzel bişi yaa.

kayarken şarap içilebiliyo mu aceba.
:)

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Adeep ustelik 5dk.mesafede kayak yeri var ama ben kayak isini sevenlerine birakip sadece sarap kismi ile ilgileniyorum:) kayarken sarap icmek sarabi dokmek durumu nedeni ile ziyan olur acisindan i-ih iyi fikir degil:))

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

A deep degil sadece deep olacakti sorry:(

Bulbulunyeri dedi ki...

Canım,
yeni yılın sağlık, huzur, bolluk ve bereket getirmesi dileğiyle, iyi yıllar.
Sevgiyle kal.

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Bulbulun yeri tesekkur ediyorum mutlu yillar..sevgiler

*mehtap dedi ki...

canım o buz tutmuş dalları tv dede gösterdi, nasıl bir soğuktur oo ,biz buralarda azıcık kar serpiştirince çılgına dönüyoruz..Ama hayat ona göre dizayn ediliyordur sanırım..
Risotto güzel görünüyor , eline sağlık güzel ve mutlu bir yıl bol paylaşımlı(hepimiz için)dilerim.

Özgür Tatlar dedi ki...

Yeniyılin kutlu olsun. Ülkemiz de huzur , evlerimiz de saglik eksik olmasın.
Mutlu yıllar.

Özgür Tatlar dedi ki...

Mutlu yıllar .Yeniyılin kutlu olsun.

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Mehtapcim yasadigin yere alisiyorsun. Herzaman boyle olmuyor agir kislardan birindeyiz. 2014 ulkeme ve dunyaya cok daha guzel seyler getirsin. Mutlu yillar.
Sevgiler..

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Ozgurtatlar..sagol canimm hepimizin yeni yili kutlu olsun
Huzurlu guzel bir yil olsun. Sevgiler

Unknown dedi ki...

Biz kacirdik bu Kristal sehri.Ne kadar guzel oldugunu tahmin edebiliyorum.
Sevgili arkadasim yeni yilda hersey gonlunce olsun. Cook guzel bir yil dileklerimle.

Sevgiler.

AslıASLI dedi ki...

Canım Emelim senin kadar sıcak, samimi birini tanıdığım için çok şanslıyım önce onu söyleyeyim. Sonra da sana ve tüm sevdiklerine çok mutlu, sağlıklı bir yıl dileyeyim.
Mutlu yıllar canım benim :)

gügüyle hersey dedi ki...

canim paylaşimlarin cok güzel hava sartlari ayni almanya gibi bizde de havalar böyle oluyor :)canim sana nice saglikli mutlu yıllar diliyorum sevgilerimle:))

pembe kekik dedi ki...

Keyifli huzurlu mutlu sağlıklı bir yıl dilerim. Soğuğa rağmen Kanada'yı görmeyi çok istiyorum. Kimbilir belki bir gün karşılıklı birer kadeh şarap içeriz.

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Canim arkadasim guzel gunler bizim olsun iyiki tanismisiz yirmi sene once..sevgiler..

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Aslim inan duygulandirdin beni..hepimiz icin cok sansli ve mutlu bir yil olsun. Tr.ye gelirsem kahve icmeye gelecegim:) sevgilerimi yolladim sarildim kocaman canim benim.

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Guguyle hersey canim cok tesekkur ediyorum. Hepimize cok mutlu bir yil diliyorum. Inan suan eksi 30 disari cikmak istemiyorsun bazen:(ama alistik tabiki. Sevgiler sana ve ailenede kocaman:))

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Pembekekik canim sayet birgun niyetlenirseniz vede bana yakin gelirseniz mutlaka bilmek isterim. Saraplar her daim hazir ve cok buyuk mutluluk duyarim. Sevgilerimle cok cok mutlu bir yil diliyorum.:))

Begonvilli Ev dedi ki...

Çok hoş görüntüler. Bizim buralara kar yağmaz ve kışlar ılık geçer. Bu nedenle bu görüntüler bana ilginç gelir. Yine de sokak hayvanlarını, yem bulamayan kuşları düşününce içim sızlar. Bir de olası kazaları... yine de büyüleyici.
Tariflerinizi bekliyorum. Şarap tavsiyeniz de not edildi:)
Yeni yılda ve sonrasında mutluluklar..

Unknown dedi ki...

kurabiye enfes görünüyor tarifini bekliyoruz :)

siyah kuğu dedi ki...

Canımmmmmmmmmmm can dosrum yeni yılın huzur sağlık ve ummadığın beklemediğin güzellikler yaşatsın sana biz iyiyz bizi merak etme seni seviyorum.

neslice tarifler dedi ki...

çok özledim çooook Emel Ablam. başlığı bile okumadan hemen yorum yazayım ddim. gelip okuyacam hepsini tek tek. öpüyorum seni canım ablam..

TuruncuTatlar dedi ki...

canım seni takibe alıyorum ve bende bekliyorum sevgiler..

vişnap dedi ki...

Canım yine ben gelddim özledim bakayım Emelimee yeni yılını kutlayım istedim canım 2014 senesi sana sevdiklerine ailene çok çok mutluluklar,sevgiler getirsin bütün isteklerin kabul olsun canım arkadaşım mutlu yıllar...

huuuubakbi dedi ki...

nefis...nice mutlu yıllara

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Behonville ev.evet goruntu hos ama zorluklarinida yaninda getiriyor. Neyseki cok sokak hayvani yok sadece sincap kus yabani hayvanlarki boyle zamanlarda hepsi saklaniyorsada yasam cok zor onlara. Musmutlu bir yil dilegi ile ..sevgiler

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Ugurbocegim..yakinda paylasacagim..tenbellikten kurtulur kurtulmaz:)

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Kugummm canim tum guzellikler hepimize olsun..iyi ol iyi olun:) sarildim kocaman:)

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Neslim sen mesgulsun simdi..onemli olan iyi olmaniz:) bende seni opuyorum...arada haberini almak mutlu ediyor beni:))

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Turuncu tatlar tesekkur ediyorum. En kisa zamanda ziyarete gelecegim..sevgiler

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Visnapimmm canim ben ugrayamayinca sen geliyorsun beni mutlu ediyorsun..hepimiz icin guzelliklerle dolu bir yil olsun.
Mutlu yillar sanada guzel arkadasim..

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Mor menekseler cok tesekkur ediyorum. Mutlu yillar olsun

Yaşamın Ta Kendisi dedi ki...

Muhteşem görüntüler..

SEVALCE LEZZETLER dedi ki...

Merhaba canım:)
Muhteşem manzaralar eşliğinde nefis görünen risottonun karides'siz tarafından yemeğe geldim:)
Mutlu yıllar dileklerimle sevgiler...

MAZES dedi ki...

süüüüüpeeeer.....

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Yasamin ta kendisi cok tesekkur ederim:))

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Sevalcim:)))hosgeldin canimm Mutlu saglikli yillar olsun..karidessiz tarafi senin merak etme:)

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Mazes tesekkurler:)

İstanbul Kazan Ben Kepçe dedi ki...

Orası bana göre değilmiş :) Normalde bile çok üşüyorum ben :)

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Busracim sen yazin gelirsin:)